Ειδήσεις

Πρόσκληση συμμετοχών για την τουριστική έκθεση ΒΙΤ 2017

Μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου πρόκειται να συμμετέχει στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «ΒΙΤ 2017» που θα πραγματοποιηθεί στο μεγάλο εκθεσιακό χώρο Fieramilanocity στο Μιλάνο της Ιταλίας στο διάστημα από Κυριακή 2 Απριλίου έως και Τρίτη 4 Απριλίου 2017, σε stand στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Τα μηνύματα είναι ήδη ιδιαίτερα αισιόδοξα για την προσεχή τουριστική περίοδο και για το λόγο αυτό η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου προετοιμάζεται για μία δυναμική παρουσία.

Πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές τουριστικές εκθέσεις στην Ευρώπη και συγκεντρώνει τους μεγαλύτερους tour operators της Ιταλίας, εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων αλλά και απλούς επισκέπτες από όλη τη χώρα.

Η συμμετοχή της Ρόδου στη συγκεκριμένη έκθεση θεωρείται επιβεβλημένη, καθώς σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Διεθνούς Αερολιμένα «Διαγόρας» της Ρόδου, οι αφίξεις των Ιταλών τουριστών αυξήθηκαν κατά 15,68% το 2016 σε σχέση με το 2015.

Για το λόγο αυτό καλούνται οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα: 22410 35240 και 22410 35945 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση tourism@rhodes.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να δηλώσουν τη φυσική τους παρουσία ως εκπρόσωποι φορέα ή της επιχείρησής τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στα προαναφερόμενα τηλέφωνα και e mail.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να αποστείλουν υλικό τουριστικής προβολής θα πρέπει να το παραδώσουν στο κεντρικό γραφείο της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 και ώρα 13:00.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου