Τοπικές Ειδήσεις

Βράβευση Δ. Κρητικού από την Εταιρία Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος

Τον επικεφαλής της παράταξης «Ρόδος Αξιών» γιατρό πνευμονολόγο Δημήτρη Κρητικό , τίμησε η Εταιρία Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Κρητικός μέλος της εταιρίας τιμήθηκε από τον πρόεδρο Ηρακλή Τιτόπουλο γιατρό πνευμονολόγο και αντιδήμαρχο Περαίας Θεσσαλονίκης για την παρουσία του στα κοινά καθώς και για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο μέσα από το ιατρικό του λειτούργημα.

Στην εκδήλωση έγινε εκτενής αναφορά στην επιτυχημένη πορεία του κ. Κρητικού στην αυτοδιοίκηση, καθώς έχει διατελέσει ως γνωστόν δήμαρχος Καμείρου, ενώ παρουσιάστηκε και το ιατρικό έργο που έχει επιτελέσει στο πλαίσιο της ειδικότητάς του πνευμονολόγου.

Από την πλευρά του ο κ. Κρητικός κατά το σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε τη συγκίνηση και την ευγνωμοσύνη του για την τιμητική πλακέτα που του δόθηκε, ως ένδειξη τιμής για την πολυετή ιατρική προσφορά του και τη δραστηριότητά του στα κοινά.

Μάλιστα δήλωσε ότι η αναγνώριση αυτή, αποτελεί τη μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση για το έργο που επιτέλεσε στο δήμο Καμείρου με τις φτωχές του δυνάμεις και με την συμπαράσταση των συνεργατών του αλλά και τη βοήθεια του Θεού.

Μάλιστα προέτρεψε τους συναδέλφους του να ασχολούνται με τα κοινά και ειδικά εκείνους που υπηρετούν στον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης, καθώς η άμεση συναναστροφή τους με τους πολίτες, έχει αν σαν αποτέλεσμα τη μέγιστη δυνατή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, η Εταιρία Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος τίμησε και άλλα μέλη της γιατρούς πνευμονολόγους για την προσφορά τους στα κοινά και την κοινωνία γενικότερα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου