Ώρα εκλογών για τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος… Σήμερα στις 15:00 στο ξενοδοχείο «Πλάζα» πρόκειται να γίνουν οι εκλογές στις τάξεις του συλλόγου με πολλά θέματα ημερήσιας διάταξης, ενώ θα γίνει γνωστό το νέο διοικητικό συμβούλιο. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην 31.01.2018 συνεδρίαση του, που έγινε στην αίθουσα ΤΕΔ στο Δημαρχείο της Ρόδου, αποφάσισε ομόφωνα να προκηρύξει την Τακτική Εκλογοαπολογιστική ΓΣ του σωματείου σύμφωνα με το άρθρο 13 του Καταστατικού του. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, στο ξενοδοχείο «Πλάζα» στις 15:00 με τα εξής θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
1.Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα εργασιών της Γεν. Συνέλευσης
2.Ανακοίνωση Οικονομικού Απολογισμού από 01/01/2017 έως 31/12/2017
3.Ανακοίνωση Έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής για την διαχείριση εκ μέρους του Δ.Σ. από 01/01/2017 έως 31/12/2017
4.Ανακοίνωση Διοικητικού Απολογισμού για το χρονικό διάστημα από 01/01/2017 έως 31/10/2017 καθώς και συνολικά για ολόκληρο το χρονικό διάστημα θητείας της απερχόμενης διοικήσεως δηλαδή για το διάστημα 01/01/2015- 31/12/2017.
5.Συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εκθέσεων οικονομικού και διοικητικού απολογισμών προς έγκριση τους και απαλλαγής του Δ.Σ. και της Ελεγκτικής Επιτροπής από πάσης ευθύνης.
6.Εκλογή για τριμελή Εφορευτική Επιτροπή διενέργειας αρχαιρεσιών
7.Διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη εννέα (9) τακτικών μελών και τριών (3) αναπληρωματικών μελών για το νέο Δ.Σ. του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και για τριετή θητεία σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό.
8.Διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη τριών (3) τακτικών μελών για την νέα Ελεγκτική Επιτροπή του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και για τριετή θητεία, σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό.
Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί σήμερα και ώρα έναρξης 16.00 στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, οπότε θα τελεί εν απαρτία ανεξαρτήτως αριθμού παριστάμενων μελών.
ΟΛΟΙ… ΠΑΜΕ ΣΤΟ «ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ»
Με μοναδικό στόχο να κάνει το 2 στα 2, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος υποδέχεται σήμερα στις 19:00 στο «Βενετόκλειο» τον Ήφαιστο Πάτρας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον όμιλο νότου στο πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο. Μετά τη νίκη στην Κρήτη κόντρα στους Αετούς με 74-21, η ομάδα μας θέλει να ντουμπλάρει τις επιτυχίες της. Ο Γιάννης Μαρουλλάκης θα έχει στη διάθεσή του, τους εξής αθλητές: Μιχάλης Χατζηδημητρίου, Ατνάν Χαμαντί, Χρήστος Μιχαήλου, Χρήστος Μαρτσάκης, Μανώλης Χατζηκαντής, Ανδρέας Λουκάς, Σάββας Χαρτερός, Σάββας Καρατζιάς και Γιώργος Παπαναστασίου.
Βενετόκλειο (19:00): Γ.Σ. Δωδεκάνησος- Ήφαιστος Πάτρας
(Μπίκας- Βράκα)
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο κάνει ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Αναλυτικά: «Ελάτε όλοι το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 στο «Βενετόκλειο» να στηρίξουμε την ομάδα μας στο μπάσκετ με αμαξίδιο κόντρα στον Ήφαιστο Πάτρας. Οι πρωταθλητές μας θέλουν τη συμμετοχή του κόσμου, τη στήριξη και την εμψύχωση από μικρούς και μεγάλους. Δείξτε με την προσέλευση σας στο γήπεδο ότι επιβραβεύεται την προσπάθεια μας. Σας περιμένουμε όλους».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ