ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ομιλία – συζήτηση με θέμα «Το ταξίδι του φροντιστή»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΙΔΡΥΜΑ ΕΜ ΚΑΙ ΜΑΡΙΗ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Ομιλία – συζή­τηση με θέμα «Το ταξίδι του φρο­ντι­στή» θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί την Παρα­σκευή 31 Ιανουα­ρίου 2025 στις 7.00 μ.μ. στο Ίδρυμα Στα­μα­τίου, με την ευκαι­ρία της 2ης έκδοσης του βιβλίου «ΑΝΟΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΝΟΙΑ – ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ» της Ευρυ­δί­κης Κοβάνη από την ΚΑΠΑ Εκδο­τική.

Με την συγ­γρα­φέα Ευρυ­δίκη Κοβάνη και το κοινό θα συζη­τή­σει η Ήρα Λου­τσιού, Ψυχο­λό­γος

Από­σπα­σμα του βιβλίου θα δια­βά­σει η Βάσω Αγγε­λά­κου, Ηθο­ποιός

Είσοδος ελεύ­θερη

«Το ταξίδι του φρο­ντι­στή» είναι μία συνά­ντηση ενδυ­νά­μω­σης για φρο­ντι­στές ανθρώ­πων με άνοια.

Πώς μπο­ρούμε να φρο­ντί­σουμε τους αγα­πη­μέ­νους μας χωρίς να χάσουμε τον εαυτό μας;

Πώς μπο­ρούμε να είμαστε καλοί φρο­ντι­στές και παράλ­ληλα να ζούμε μία φυσιο­λο­γική ζωή;

Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε σαν φρο­ντι­στές;

Ποιο είναι το μεγα­λύ­τερο προσόν ενός φρο­ντι­στή;

Πώς θα φρο­ντί­σουμε εμάς που φρο­ντί­ζουμε τους άλλους;

Εάν σας απα­σχο­λούν αυτές ή παρό­μοιες ερω­τή­σεις, ελάτε να βρούμε μαζί τις απα­ντή­σεις με την βοήθεια της ψυχο­λό­γου και μέσα από την βιω­μα­τική εμπει­ρία της συγ­γρα­φέα του βιβλίου «Άνοια χωρίς άγνοια – Μία προ­σω­πική ιστορία».

«Το ταξίδι του φρο­ντι­στή»

Παρα­σκευή 31 Ιανουα­ρίου 2025, ώρα 19.00

Ίδρυμα Στα­μα­τίου (Γρ. Λαμπράκη 12)

Είσοδος ελεύ­θερη

 

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.