Στο Κύπελλο Δωδεκανήσου στρέφει το βλέμμα του ο Α.Σ. Ρόδος, καθώς σήμερα στις 15:00 στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας θα υποδεχθεί τον Κλεάνθη για την 3η φάση της διοργάνωσης.
Τα «ελάφια» που αναμένεται να παραταχθούν με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους, στοχεύουν στην πρόκριση, αφού θέλουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στο θεσμό.
Η προετοιμασία τους ολοκληρώθηκε χθες, με τον Τίμο Καβακά να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Τέλος, να αναφέρουμε την ανακοίνωση που εξέδωσαν τα «ελάφια», με την οποία ευχαριστούν τους φιλάθλους για την παρουσία τους στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΓΑΣ Ιάλυσος.
Αναλυτικά:
«Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τους φιλάθλους που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, βρέθηκαν την Κυριακή στις εξέδρες του δημοτικού σταδίου για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι με τον ΓΑΣ Ιάλυσος, βοηθώντας με την παρουσία τους και τον παλμό τους την ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση μίας ιδιαίτερα σημαντικής νίκης. Η διοίκηση, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και οι ποδοσφαιριστές υπόσχονται να συνεχίσουν να εργάζονται με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο, ώστε να μην αργήσει ο καιρός που οι προσδοκίες των φίλων της Ρόδου θα γίνουν πραγματικότητα και οι εξέδρες του δημοτικού σταδίου θα θυμίζουν τις παλιές καλές εποχές».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ