Ειδήσεις

Πολιτική παρέμβαση Στέφανου Δράκου: Τελευταία πράξη- Η κρίσιμη ώρα των πολιτών

Σε λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο οι Δωδεκανήσιοι καλούνται να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα της κρισιμότερης εκλογικής αναμέτρησης της μεταπολίτευσης. Σε λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο οι Δωδεκανήσιοι καθορίζουν με την επιλογή τους το αύριο της χώρας, εντός Ευρώπης και ευρώ, με σταθερότητα και ασφάλεια ή επιλέγουν ένα αύριο άγνωστο και επικίνδυνο. Αυτό είναι το διακύβευμα της 25ης Ιανουαρίου. Αφορά στο αύριο των Ελλήνων. Αφορά στο αύριο της Ελλάδας. Αφορά στο αύριο των παιδιών μας. Αφορά στο αύριο όλων μας.
Με πίστη και ελπίδα, με σύνεση και αποφασιστικότητα, με λογική και νηφαλιότητα, οι πολίτες πράττουν το σωστό. Στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία, την πολιτική δύναμη που εγγυάται τη σταθερότητα και την ασφάλεια των πολιτών. Την πολιτική δύναμη που εγγυάται το αύριο της χώρας. Την πολιτική δύναμη που εγγυάται την κυβερνητική σταθερότητα και όχι την παρατεταμένη ακυβερνησία. Την πολιτική δύναμη που κοιτάει κατάματα τους πολίτες και τους λέει την αλήθεια. Δεν υπόσχεται τα πάντα, χωρίς μέτρο, χωρίς λογική, χωρίς ειλικρίνεια.
Εμείς, στη Νέα Δημοκρατία, παλεύουμε για την Ελλάδα του αύριο, για την Ελλάδα των Ελλήνων, για τη νέα Ελλάδα, που θα μπορεί να οραματίζεται, για τη νέα Ελλάδα που χτίζεται πάνω σε γερά και ακλόνητα θεμέλια, για την Ελλάδα όλων εμάς, των ενωμένων Ελλήνων που πέρασαν πολλά, που μάτωσαν, που αιμορραγούν, διαφυλάττουν όμως, το μέλλον των παιδιών τους, το μέλλον των παιδιών μας.
Ας μην αφήσουμε τις θυσίες όλων μας να πάνε χαμένες. Ας μη γυρίσουμε στο παρελθόν. Ας μη διαγράψουμε τους κόπους και τους μόχθους ετών. Ας μην αφήσουμε τις ψεύτικες υποσχέσεις και τις παραφιλολογίες να θέσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες στο περιθώριο. Ας μην πιστέψουμε αυτούς που μας μοιράζουν αφειδώς ψεύτικες υποσχέσεις. Την Κυριακή ας μιλήσει η κάλπη και όχι οι δημοσκοπήσεις. Η λογική και όχι η οργή. Η πατρίδα και όχι η παροχολογία. Την Κυριακή ας κερδίσει το αύριο των παιδιών μας.
Την Κυριακή ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία. Την Κυριακή προστατεύουμε το αύριο των παιδιών μας. Την Κυριακή επιλέγουμε για την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Δωδεκανήσου. Δεν αποφασίζουμε μόνο για το κόμμα που επιθυμούμε να μας εκπροσωπήσει, αλλά και για τους ανθρώπους, πέρα και πάνω από κόμματα, που θα φέρουν την ανανέωση, την αναγέννηση της Δωδεκανήσου. Για τους ανθρώπους που θα παλέψουν για τα νησιά, για την ακριτική Ελλάδα, για τους ανθρώπους του Αγαθονησίου και της Μεγίστης, για τους πολίτες της Καρπάθου, της Καλύμνου και της Ρόδου, για το σύνολο των 26 νησιών της Δωδεκανήσου. Την Κυριακή αποφασίσουμε για μία δυνατή Δωδεκανησιακή κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.
Την Κυριακή αποφασίζουμε να πορευτούμε ενωμένοι.
Μαζί, με διάθεση για προσφορά. Μαζί, με αγάπη για τον τόπο. Μαζί, με αφοσίωση, με ειλικρίνεια. Μαζί, με πίστη για κοινό, ειλικρινές, σταθερό και εγγυημένο αύριο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου