Ειδήσεις

Μικροσυμπλοκή με αντιδήμαρχο

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κ. Μπούτσικου βρέθηκε χθες ο αντιδήμαρχος κ. Αγ. Πάλλας καταγγέλλοντας ότι ήλθε στα χέρια με έναν κάτοικο Καλαβάρδων, αδελφό τοπικού συμβούλου, διότι αρνείται πεισματικά να του επιτρέψει να παρέμβει με σκαπτικό μηχάνημα σε ακίνητο ιδιοκτησίας του για την αποκατάσταση αγωγού ύδρευσης. Την περασμένη Παρασκευή σημειώθηκε βλάβη στο αγωγό και αδυναμία τροφοδοσίας με νερό της περιοχής. Το ακίνητο που περνά ο αγωγός είναι ιδιωτικό, ιδιοκτησίας των δύο Καλαβαρδενών και σ΄αυτό καλλιεργούνται αμπέλια.

Ο κ. Πάλλας επεδίωξε αρχικώς με μεγάλο σκαπτικό μηχάνημα να αποκαταστήσει τη βλάβη αλλά όταν διαπιστώθηκε ότι θα προκαλούσε καταστροφές στις καλλιέργειες αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθεί μικρότερο μηχάνημα.
Ενώ βρέθηκε το μηχάνημα και επιχείρησε χθες να το χρησιμοποιήσει οι ιδιοκτήτες αρνήθηκαν και υπήρξε μεταξύ τους λογομαχί, που οδήγησε σε μικροσυμπλοκή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου