Αθλητικά

Στίβος: Στα σεμινάρια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ο Σταμάτης Μάγος

Σε σεμινάρια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (ΕΑ Coach Summit Series) συμμετείχαν το προηγούμενο διάστημα προπονητές από την Ελλάδα. Σεμινάρια, τα οποία αποσκοπούν στην υποστήριξη προπονητών όλης της Ευρώπης μέσα από θεωρητική και πρακτική προσέγγιση.
Η νέα δομή στον Υψηλό Αθλητισμό αποσκοπεί την ενίσχυση των προπονητικών γνώσεων τεχνικών όλων των αγωνισμάτων και η συμμετοχή με συνολικά έξι προπονητές και μία προπονήτρια στα σεμινάρια της ΕΑ είχε αυτό το στόχο, μεταξύ αυτών και ο Ροδίτης Σταμάτης Μάγος.
Η απόκτηση επιπλέον γνώσεων, η επικοινωνία με κορυφαίους τεχνικούς από όλη την Ευρώπη, αλλά και η προσέγγιση διαφορετικών μοντέλων προπόνησης ήταν ορισμένα από τα κοινά στοιχεία που αποκόμισαν οι τεχνικοί μας.
Ο Σταμάτης Μάγος συμμετείχε στο σεμινάριο που διεξήχθη το σαββατοκύριακο στο Κάρλσταντ και αφορούσε στα εμπόδια και τα οριζόντια άλματα
«Η πρώτη μου συμμετοχή στο ευρωπαϊκό σεμινάριο με κατεύθυνση τα αγωνίσματα εμποδίων ολοκληρώθηκε. Αρκετά υψηλό το επίπεδο. Τρεις γεμάτες ημέρες επιστημονικής γνώσης. Η θεωρία συνυφασμένη με την πράξη. Ευχαριστώ πολύ τον ΣΕΓΑΣ για την στήριξη. Καιρός πλέον για δουλειά» ανέφερε στο προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Ροδίτης προπονητής των ψηλών εμποδίων Σταμάτης Μάγος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου