ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική Κατηγορία: Δεν «βόλεψε» κανέναν (Φωτορεπορτάζ)

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΙΑΛΥΣΟΣ- ΡΟΔΟΣ

Χωρίς νι­κη­τή ολο­κλη­ρώ­θη­κε το με­γά­λο το­πι­κό ντέρ­μπι ανά­με­σα στον ΓΑΣ Ιά­λυ­σος και τον Α.Σ. Ρόδος για την 9η αγω­νι­στι­κή του πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνι­κής Κα­τη­γο­ρί­ας στον 4 όμιλο, καθώς οι δύο ομά­δες του νη­σιού μας ανα­δεί­χθη­καν ισό­πα­λες με σκορ 2-2, απο­τέ­λε­σμα που δεν βό­λε­ψε καμία, καθώς πα­ρέ­μει­ναν στην μέση του βαθ­μο­λο­γι­κού πί­να­κα.

Τα τέρ­μα­τα των «το­ξο­βό­λων» ση­μεί­ω­σε ο Γιώρ­γος Δε­λα­πόρ­τας, ενώ τα γκολ των «ελα­φιών» πέ­τυ­χαν οι Πα­να­γιώ­της Ατμα­τσί­δης και Χρή­στος Αμα­να­τί­δης.

Η ει­κό­να

Το παι­χνί­δι ξε­κί­νη­σε με τον ΓΑΣ Ιά­λυ­σος να έχει τον πλήρη έλεγ­χο της με­σαί­ας γραμ­μής και την κα­το­χή της μπά­λας, προ­σπα­θώ­ντας να δη­μιουρ­γή­σει ευ­και­ρία στην εστία του Πάπ­που.

Οι «το­ξο­βό­λοι» αύ­ξη­σαν την πίεσή τους προ­κει­μέ­νου να πά­ρουν προ­βά­δι­σμα στο σκορ, όμως οι προ­σπά­θειές τους στα­μα­τού­σαν στους αμυ­ντι­κούς των φι­λο­ξε­νού­με­νων.

Από το 25ο λεπτό, ο ρυθ­μός έπεσε με τον Α.Σ. Ρόδος να κερ­δί­ζει μέτρα στο γή­πε­δο, χωρίς ωστό­σο να γί­νε­ται απει­λη­τι­κός, όμως ο ΓΑΣ Ιά­λυ­σος βρήκε τον τρόπο να πάρει το προ­βά­δι­σμα στο 28ο λεπτό, μετά από κά­θε­τη πάσα του Ρε­κλεί­τη και δια­γώ­νιο σουτ του Δε­λα­πόρ­τα.

Από εκεί­νο το χρο­νι­κό ση­μείο και μέχρι το τέλος του πρώ­του ημι­χρό­νου, οι «το­ξο­βό­λοι» έλεγ­ξαν χωρίς προ­βλή­μα­τα την ανα­μέ­τρη­ση, με τις δύο ομά­δες να οδη­γού­νται στα απο­δυ­τή­ρια και με τους γη­πε­δού­χους να προη­γού­νται με σκορ 1-0.

Στο δεύ­τε­ρο ημί­χρο­νο, με την εί­σο­δο των Κου­ρού­πη και Ευ­γε­νι­κού, ο Α.Σ. Ρόδος ξε­κί­νη­σε πολύ καλά και μέχρι το 57ο λεπτό, είχε ανα­τρέ­ψει το σε βάρος του σκορ.

Αρ­χι­κά στο 50ο λεπτό, ο Ατμα­τσί­δης, μετά από κόρ­νερ του Χα­τζη­λιό­ντας ισο­φά­ρι­σε σε 1-1 και στην συ­νέ­χεια στο 57ο λεπτό ο Αμα­να­τί­δης πλά­σα­ρε εύ­στο­χα για το 2-1 των «ελα­φιών».

Οι «το­ξο­βό­λοι» έχο­ντας το σε βάρος τους σκορ, ανέ­βα­σαν την από­δο­σή τους προ­σπα­θώ­ντας να φτά­σουν στην ισο­φά­ρι­ση, όμως η αμυ­ντι­κή λει­τουρ­γία του Α.Σ. Ρόδος, κρα­τού­σε το προ­βά­δι­σμα.

Όλα έδει­χναν ότι το παι­χνί­δι θα τε­λειώ­σει με νι­κη­τή τον Α.Σ. Ρόδος, καθώς η ανα­μέ­τρη­ση είχε μπει στις κα­θυ­στε­ρή­σεις, ωστό­σο, ο Γιώρ­γος Δε­λα­πόρ­τας είχε δια­φο­ρε­τι­κή άποψη, καθώς στο 93ο λεπτό με το δεύ­τε­ρο προ­σω­πι­κό του τέρμα ισο­φά­ρι­σε σε 2-2. Οι «το­ξο­βό­λοι» είχαν με­γά­λη ευ­και­ρία στο 95ο λεπτό να φέ­ρουν τού­μπα το παι­χνί­δι, όμως η κε­φα­λιά του Παυ­λί­δη στα­μά­τη­σε στο δεξί δο­κά­ρι του Πάπ­που, με το τε­λευ­ταίο σφύ­ριγ­μα του διαι­τη­τή Αν­δρέα Γκά­μα­ρη να βρί­σκει τις δύο ομά­δες του νη­σιού μας ισό­πα­λες με σκορ 2-2.

Τέλος, αξί­ζει να ανα­φέ­ρου­με ότι ο Γιώρ­γος Δε­λα­πόρ­τας δεν πα­νη­γύ­ρι­σε τα γκολ του, καθώς την πε­ρα­σμέ­νη σεζόν αγω­νί­στη­κε στην ομάδα του Α.Σ. Ρόδος.

Φά­σεις και γκολ

3ο λεπτό, ατο­μι­κή ενέρ­γεια του Αμα­να­τί­δη, όμως το σουτ του πέ­ρα­σε δίπλα από το δο­κά­ρι του Πα­πα­δό­που­λου.

12ο λεπτό, φάουλ- σέ­ντρα από τα δεξιά του Πα­φιά­κη, η μπάλα κό­ντρα­ρε στους αμυ­ντι­κούς και πήρε κα­τεύ­θυν­ση προς τα δί­χτυα του Πάπ­που, όμως ο Αν­δρί­κος πριν πε­ρά­σει η μπάλα την γραμ­μή, με υπε­ρέ­ντα­ση την έδιω­ξε σε κόρ­νερ.

22ο λεπτό, ατο­μι­κή ενέρ­γεια του Παυ­λί­δη από τα δεξιά, έκανε το σουτ με τον Πάππο να μπλο­κά­ρει την μπάλα.

28ο λεπτό, γκολ. Κά­θε­τη πάσα του Ρε­κλεί­τη έβγα­λε σε θέση βολής τον Δε­λα­πόρ­τα που με δια­γώ­νιο σουτ έκανε το 1-0 για τον ΓΑΣ Ιά­λυ­σος.

40ο λεπτό, σέ­ντρα του Δια­κου­ρά­κη από τα αρι­στε­ρά, είχε απο­δέ­κτη τον Παυ­λί­δη που πιε­ζό­με­νος έκανε την κε­φα­λιά με την μπάλα να περ­νά­ει πάνω από την εστία του Α.Σ. Ρόδος.

49ο λεπτό, γκολ . Επι­κίν­δυ­νο γύ­ρι­σα του Αμα­να­τί­δη, με υπε­ρέ­ντα­ση ο Φυ­λα­κού­ρης διώξε σε κόρ­νερ. Την εκτέ­λε­ση ανέ­λα­βε ο Χα­τζη­λιό­ντας στέλ­νο­ντας την μπάλα στο πρώτο δο­κά­ρι, με τον Ατμα­τσί­δη να προ­λα­βαί­νει τους αμυ­ντι­κούς του ΓΑΣ Ιά­λυ­σος και τον τερ­μα­το­φύ­λα­κα Πα­πα­δό­που­λο, ισο­φα­ρί­ζο­ντας σε 1-1 για τον Α.Σ. Ρόδος.

57ο λεπτό, γκολ. Γέ­μι­σμα του Τζι­βί­λο­γλου, κε­φα­λιά πάσα του Ατμα­τσί­δη στον Αμα­να­τί­δη, ο τε­λευ­ταί­ος, μέσα στην πε­ριο­χή, πέ­ρα­σε τον προ­σω­πι­κό του αντί­πα­λο και πλά­σα­ρε τον εξερ­χό­με­νο Πα­πα­δό­που­λο, κά­νο­ντας το 2-1 για τον Α.Σ. Ρόδος.

62ο λεπτό, πάσα του Δε­λα­πόρ­τα στον Παυ­λί­δη, ο τε­λευ­ταί­ος έκανε το σουτ, με την μπάλα να περ­νά­ει άουτ.

68ο λεπτό, επι­κίν­δυ­νη σέ­ντρα- φάουλ του Δε­λα­πόρ­τα, η μπάλα έφτα­σε στον Φυ­λα­κού­ρη που αιφ­νι­διά­στη­κε με την κε­φα­λιά του να περ­νά­ει άουτ.

69ο λεπτό, επι­κίν­δυ­νο γύ­ρι­σμα του Χα­τζη­φού­ντας μέσα στην μικρή πε­ριο­χή του Α.Σ. Ρόδος, η μπάλα πέ­ρα­σε από αμυ­ντι­κούς και επι­θε­τι­κούς κα­τα­λή­γο­ντας άουτ.

83ο λεπτό, σέ­ντρα- φάουλ του Δε­λα­πόρ­τα, ο Φυ­λα­κού­ρης έκανε την κε­φα­λιά με τους αμυ­ντι­κούς να διώ­χνουν την μπάλα.

93ο λεπτό, γκολ. Κά­θε­τη πάσα του Μό­σχου στον Δε­λα­πόρ­τα, που από θέση τετ α τετ πλά­σα­ρε εύ­στο­χα τον Πάππο ισο­φα­ρί­ζο­ντας σε 2-2 για τον ΓΑΣ Ιά­λυ­σος.

95ο λεπτό, με­γά­λη ευ­και­ρία για τους «το­ξο­βό­λους», με τον Μόσχο να κάνει την σέ­ντρα και τον Παυ­λί­δη να κάνει την κε­φα­λιά, με την μπάλα να στα­μα­τά­ει στο δεξί δο­κά­ρι του Πάπ­που

Οι συν­θέ­σεις:

ΓΑΣ Ιά­λυ­σος: Πα­πα­δό­που­λος, Πα­πα­σπύ­ρος (79ο Μό­σχος), Φυ­λα­κού­ρης, Ρε­κλεί­της, Λί­τσος, Παυ­λί­δης, Χα­τζη­φού­ντας, Δια­κου­ρά­κης ( 58ο λ.τρ. Χα­τζη­πέ­τρος), Δε­λα­πόρ­τας, Πα­φιά­κης (46ο λ.τρ. Σπάρ­τα­λης), Αχεί­μα­στος.

Α.Σ. Ρόδος: Πάπ­πος, Αν­δρί­κος, Τζι­μο­γιάν­νης, Κα­ντι­μοί­ρης, Ιμε­ρα­λι­λάι ( 46ο Κου­ρού­πης), Νι­κή­τας ( 46ο Ευ­γε­νι­κός), Χα­τζη­λιό­ντας, Τζι­βί­λο­γλου, Αμα­να­τί­δης ( 82ο Βο­λο­νά­κης), Ατμα­τσί­δης, Τά­ντιτς.

Τα απο­τε­λέ­σμα­τα της 9ης αγω­νι­στι­κής του 4ου ομί­λου:

Παν­θη­ραϊ­κός- Άγιος Ιε­ρό­θε­ος: 0-0

Ιω­νι­κός Νι­καί­ας- Ατσα­λέ­νιος: 5-1

Α.Ε. Κη­φι­σιάς- Εθνι­κός Πει­ραιά: 0-0

Γ.Α.Σ. Ιά­λυ­σος- Ρόδος: 2-2

Γ.Σ. Ερ­γο­τέ­λης- Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝ.ΚΑ.: 0-0

Θύ­ελ­λα Ρα­φή­νας- Ηλυ­σια­κός: 1-1

Ερμής Ζω­νια­νών- Τρι­γλία Ρα­φή­νας: 1-1

Ρεπό είχε η Προ­ο­δευ­τι­κή

Η βαθ­μο­λο­γία

Ιω­νι­κός Νι­καί­ας 21

Ερμής Ζω­νια­νών 20

Ερ­γο­τέ­λης 17

Άγιος Ιε­ρό­θε­ος 16

Ατσα­λέ­νιος 15

Θύ­ελ­λα Ρα­φή­νας 11

Εθνι­κός Πει­ραιώς 10

Παν­θη­ραϊ­κός 9

ΓΑΣ Ιά­λυ­σος 9

Α.Σ. Ρόδος 9

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ 8

Ηλυ­σια­κός 7

Προ­ο­δευ­τι­κή 7

Α.Ε. Κη­φι­σιάς 6

Τρι­γλία Ρα­φή­νας 6

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.