Τοπικές Ειδήσεις

Επιστολή του Σωματείου Αμειβομένων Οδηγών Ταξί για την την αναγνώριση του επαγγέλματος ως εποχιακό

Το Σωματείο Αμειβομένων Οδηγών Ταξί, σε συνέχιση των επιστολών και των επαφών που είχε με βουλευτές της Κυβέρνησης, το προηγούμενο διάστημα, απέστειλε εκ νέου επιστολή σε όλους τους φορείς καθώς θέλησε να τους ενημερώσει πως οι ενέργειες του Σωματείου όσον αφορά την αναγνώριση του επαγγέλματος ως εποχιακό, έχουν ολοκληρωθεί με την υπογραφή της Τοπικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας καθώς και με το κείμενο της τροπολογίας (το οποίο, τους έχει αποστείλει) που πρέπει να περάσει ώστε να ενταχθεί ο κλάδος αυτός στην εποχικότητα.

Το Σωματείο αναμένει από τους εκλεγμένους βουλευτές της Κυβέρνησης να κάνουν πράξη τη δέσμευσή τους, ώστε η τροπολογία αυτή να γίνει Νόμος του Κράτους και να αρθεί η αδικία που βιώνει ο συγκεκριμένος κλάδος.

Η Διοίκηση του Σωματείου, είναι εν αναμονή των ενεργειών της Κυβέρνησης ώστε να καθορίσει τον τρόπο αντίδρασής της ώστε να εξασφαλιστεί η επιβίωση των εργαζομένων του κλάδου.

 

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΚΟΝΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                              ΤΣΟΥΡΔΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου