ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σφαίρα και απειλές στην επικεφαλής της Επιτροπής Σοφών

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Άννα Λιγωμένου.

Επι­στολή η οποία περιείχε μια σφαίρα των 45 χιλιο­στών έλαβε, σύμφωνα με πλη­ρο­φο­ρίες, η πρό­ε­δρος της Επι­τρο­πής Σοφών και αντι­πρό­ε­δρος του Ελεγ­κτι­κού Συνε­δρίου, Άννα Λιγω­μέ­νου.

Ο φάκελος περιείχε μία σφαίρα των 45 χιλιο­στών και ένα γράμμα, το περιε­χό­μενο του οποίου ήταν ενάντια στις προ­τά­σεις της Επι­τρο­πής για το Ασφα­λι­στικό και τους νέους νόμους.

Σύμφωνα με αστυ­νο­μι­κές πηγές φαί­νε­ται να γράφει: «Είσαι ο σφαγέας των ασφα­λι­στι­κών δικαιω­μά­των του λαού μας. Τώρα θα κατα­λά­βεις τί θα πει φόβος».

Ο φάκελος παρε­λή­φθη από αστυ­νο­μικό της κρα­τι­κής Ασφά­λειας και μετα­φέρ­θηκε στη Διεύ­θυνση Εγκλη­μα­το­λο­γι­κών Ερευνών, όπου εξε­τά­ζε­ται για τυχόν απο­τυ­πώ­ματα και γενε­τικό υλικό.

Eίναι γεγονός ότι η υπόθεση των απειλών προς τα μέλη της Επι­τρο­πής Εμπει­ρο­γνω­μό­νων -της λεγό­με­νης και Επι­τρο­πής Σοφών- που συγκρό­τησε το υπουρ­γείο Εργα­σίας με σκοπό την επε­ξερ­γα­σία και υποβολή προ­τά­σεων για τη μεταρ­ρύθ­μιση του ασφα­λι­στι­κού συστή­μα­τος παίρνει δια­στά­σεις θρίλερ.

Όπως έχει καταγ­γεί­λει το μέλος της Επι­τρο­πής Δημή­τρης Μπούρ­λος, ορι­σμέ­νοι συνά­δελ­φοί του από τη 12μελή Επι­τροπή δέχο­νται απειλές.

eniconomia.gr/thetoc.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.