Ειδήσεις

Ο Δήμαρχος Ρόδου απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε Repeaters

Ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Φώτης Χατζηδιάκος, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, απένειμε τιμητικές διακρίσεις στους εξής φίλους της Ρόδου για την εδώ και πολλά χρόνια προτίμησή τους στο νησί μας ως τόπο διακοπών τους:

* Στην κυρία Ann Patricia Angell από τη Μεγάλη Βρετανία, η οποία διαμένει στο ξενοδοχείο Ibiscus και έχει έρθει στη Ρόδο σαράντα επτά φορές.

* Στον κύριο Michel και στην κυρία Marie France Monnot από τη Γαλλία, οι οποίοι έχουν έρθει στη Ρόδο σαράντα τρεις φορές.

* Στον κύριο Simon Van Der Menlen και στην κυρία Veronica Zeinstra από την Ολλανδία, οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο Private και έχουν έρθει στη Ρόδο σαράντα δύο φορές.

* Στον κύριο Kurth και στην κυρία Ing- Britte Frankenberg από τη Σουηδία, οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο Dionysos και έχουν έρθει στη Ρόδο τριάντα τρεις φορές.

* Στον κύριο Wolfgang και στην κυρία Mara Imhoff Burns από τη Γερμανία, οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο Agla και έχουν έρθει στη Ρόδο είκοσι τέσσερις φορές.

* Στον κύριο Micael και στην κυρία Sofie Lund από τη Σουηδία, οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο Amaryllis και έχουν έρθει στη Ρόδο είκοσι δύο φορές.

Συγκινημένοι οι φίλοι της Ρόδου παρέλαβαν τις τιμητικές διακρίσεις από την Αντιδήμαρχο Τουρισμού κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου και στη συνέχεια ξεδίπλωσαν στα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού τις αναμνήσεις τους και τις εμπειρίες τους από τις διακοπές τους στη Ρόδο.

Όλοι δήλωσαν πιστοί φίλοι της Ρόδου και λάτρεις της θάλασσας, του ήλιου, της φυσικής ομορφιάς και της γαστρονομίας του νησιού. Συχνά επιλέγουν το νησί μας για να γιορτάσουν σημαντικά γεγονότα της ζωής τους όπως επέτειοι γάμου, γενέθλια και επαγγελματικές επιτυχίες. Έχουν δημιουργήσει φιλίες με ντόπιους και φροντίζουν να περνούν ένα μεγάλο μέρος των διακοπών τους μαζί τους. Θεωρούν τη Ροδίτικη φιλοξενία την καλύτερη στον κόσμο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου