Ένα ακόμη Aegean Wars airsoft event θα πραγματοποιηθεί από τον σύλλογο αεροσφαίρισης Κω (Σ.ΑΣ.ΚΩ). Το νέο event θα διεξαχθεί στο νησί της Κω τον Νοέμβριο του 2017, όπου αναμένονται συμμετοχές όχι μόνο από τα Δωδεκάνησα αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Η συνολική διεξαγωγή του event θα είναι διήμερη, καθώς η έναρξη του θα γίνει τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 11/11/17 και η λήξη του το βράδυ της Κυριακής 12/11/17 με την διαμονή των παικτών στο πεδίο διεξαγωγής από την Παρασκευή 10/11/17.

Το νέο event υπόσχεται διαδραστικό σενάριο, συνεχή ροή διεξαγωγής, εκπλήξεις κατά την εκτέλεση των σεναρίων καθώς και βραβεύσεις των ομάδων.

Το σενάριο

Το Aegean Wars 2 υπόσχεται διαδραστικό παιχνίδι που κάθε νίκη ή ήττα ακολουθείτε από αντιστοιχία κινήσεων! Ο Σκοπός των Αυτοκρατορικών Δυνάμεων αλλά και τον Επαναστατών είναι η επικράτηση στο πεδίο η οποία θα κριθεί με πληθώρα συγκρούσεων και αποστολών! ενώ η ύπαρξη των Ελεύθερων Δημοκρατικών στο πεδίο κλιμακώνει την κατάσταση και γεννάει αναπάντητα ερωτήματα! Φαινόμενη αποστολή τους είναι το σαμποτάζ και η πιθανή ήττα των Αυτοκρατορικών καθώς αυτό αφήνει άνοιγμα στην περιοχή για δημιουργία βάσης των Ελεύθερων Δημοκρατικών!

Εξοπλισμός που απαιτείται:

Προστασία Ματιών : Αντιβαλλιστικά γυαλιά, Αντιβαλλιστικές Μάσκες ή Full Face Μάσκες (Paintball) με διάφανο φακό πάνω! ή με δυνατότητα αλλαγής φακού για την αλλαγή τους κατά την διάρκεια του απογεύματος και νύκτας. Απαγορεύονται: η προστασία ματιών Mesh σε οποιαδήποτε μορφή (Γυαλί ή Μάσκα) !!

Ρουχισμός – ιματισμός : Στολή – ενδυμασία Ανάλογα με την επιλεγόμενη παράταξη, Παπούτσια ορειβατικά ή άρβυλα Στρατιωτικού τύπου Κατάλληλα για ορεινό περιβάλλον, Υπόστρωμα και Μαξιλάρι

Γεμιστήρες : Mid Cap (max 120bbs) ή Low Cap

Πυρομαχικά : Biodegradable BBs

Επικοινωνία : Ασύρματοι PMR προαιρετικά (Υποχρεωτικό για τους Ομαδάρχες και Αρχηγούς Παρατάξεων)

Φωτισμός : Φακός χειρός ή κεφαλής, Κόκκινο φως για τους «νεκρούς” των νυκτερινών ωρών

Έξτρα εξοπλισμός : Πορτοκαλί εργατικό γιλέκο φωσφόριζέ για την ανακοίνωση του χτυπήματος αλλά και για να γνωστοποιείς την τρέχον κατάσταση σου, 3 κομμάτια Γάζας 40cm σε μήκος για το σύστημα respawn.

Χρόνος & Προσανατολισμός : Ρολόι(Χειρός, κινητό τηλέφωνο κτλ.) με δυνατότητα χρονομέτρου, ιδανικά αντίστροφης μέτρησης χρόνου! Προαιρετικά : πυξίδα (Υποχρεωτικό για ομαδάρχες και αρχηγούς παρατάξεων)

Προαιρετικά : Είδη υγιεινής (μωρομάντηλα, χαρτί υγείας) Σακούλες σκουπιδιών μικρές, Μπάρες δημητριακών και ενέργειας, Υδροδοχεία τύπου Camelback

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ