ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια κάνναβης στη Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Από την Περι­φε­ρειακή Αστυ­νο­μική Διεύ­θυνση Νοτίου Αιγαίου ανα­κοι­νώ­θη­καν τα εξής:

Σύλληψη μη νόμιμου αλλο­δα­πού στη Ρόδο

Την 22-07-2025 το μεση­μέρι συνε­λή­φθη στη Ρόδο, από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Δια­χεί­ρι­σης Μετα­νά­στευ­σης Ρόδου, 31χρονος αλλο­δα­πός ο οποίος διέμενε παρά­νομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινή­θηκε η δια­δι­κα­σία επι­στρο­φής.

Σχη­μα­τι­σμός δικο­γρα­φίας για καλ­λιέρ­γεια κάν­να­βης στη Ρόδο

Την 23-07-2025 ανευ­ρέ­θη­καν στα περί­χωρα της πόλης Ρόδου σε υπαί­θριο χώρο, δύο δεν­δρύλ­λια κάν­να­βης ύψους -1- και -0,85- μ. τα οποία εκρι­ζώ­θη­καν και κατα­σχέ­θη­καν. Σχη­μα­τί­σθηκε δικο­γρα­φία από το από Τμήμα Δίωξης Ναρ­κω­τι­κών της Υπο­διεύ­θυν­σης Δίωξης και Εξι­χνί­α­σης Εγκλη­μά­των Ρόδου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.