Έτοιμο είναι, από χθες, το πλάνο της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών του Ευκλή, έτσι όπως το εκπόνησε ο προπονητής τους, Παναγιώτης Καρίκης.
Η μοναδική εκκρεμότητα αφορά στην ημερομηνία έναρξης, η οποία θα «κλειδώσει» ανάμεσα στην 17η και την 20ή Αυγούστου, ενώ τα φιλικά παιχνίδια, μέσα από τα οποία θα μονταριστούν οι νεοφώτιστοι, θα μπουν στην καθημερινότητά τους στις 2 Σεπτεμβρίου.
Πρώτος αντίπαλος του Ευκλή θα είναι η ομάδα Κ 18 του Ιάλυσου, ενώ θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις με τον Αστέρα Παστίδας στις 12 Σεπτεμβρίου, με τη Δήμητρα Δαματριάς στις 16, με την ΑΕΡΑ στις 23, με τον Διγενή στις 26, με τον Φοίβο στις 3 Οκτωβρίου και με τον Δαμάγητο στις 10 του ίδιου μήνα. Στις 20 Σεπτεμβρίου, το συγκρότημα της Σορωνής θα λάβει μέρος στο τουρνουά του Ακουσίλαου στο γήπεδο των Φανών, στο οποίο θα συμμετάσχουν, πλην του οικοδεσπότη, ο Κλεάνθης και η Αναγέννηση Έμπωνα.
Τέλος, μία τελευταία «πινελιά» λείπει για να συμπληρωθεί το ρόστερ του Ευκλή. Τον Παναγιώτη Καρίκη και τη διοίκηση απασχολεί η περίπτωση ενός εξτρέμ, χωρίς πάντως να τους αγχώνει η πιθανότητα να μην τα καταφέρουν.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ