ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποσειδώνας Καρπάθου: Επανεκκίνηση… στις εργασίες ηλεκτροφωτισμού

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ (4)

Η καρα­ντίνα λόγω της παν­δη­μία του κορω­νοϊού, είχε… παγώσει τις εργα­σίες ηλε­κτρο­φω­τι­σμού στο γήπεδο Πηγα­δίων Καρ­πά­θου.

Πλέον οι εργα­σίες ξεκί­νη­σαν με γοργούς ρυθμούς, έτσι ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο το συντο­μό­τερο δυνατόν, με τον Ποσει­δώνα Καρ­πά­θου να εκδίδει την ακό­λουθη ανα­κοί­νωση, προς ενη­μέ­ρωση:

«Με γοργούς ρυθμούς ξεκί­νησε και πάλι το έργο του ηλε­κτρο­φω­τι­σμού του γηπέδου μας, το οποίο είχε στα­μα­τή­σει το τελευ­ταίο διά­στημα λόγω της παγκό­σμιας παν­δη­μίας.

Όλα τα συνερ­γεία δου­λεύ­ουν με γοργούς ρυθμούς και μεράκι γιατί όλοι ξέρουν πόσο λείπει από την πόλη μας ένα σύγ­χρονο αθλη­τικό κέντρο.

Τις επό­με­νες ημέρες άλλο ένα έργο θα ολο­κλη­ρω­θεί, και θα αλλάξει πολλά στο τρόπο λει­τουρ­γίας του συλ­λό­γου μας!».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.