Με τον πρόεδρο και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου συναντήθηκε χθες στα γραφεία της ένωσης, η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννα Καλαντζάκου – Τσατσαρώνη συνοδευόμενη από την πρόεδρο της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου κ. Νατάσα Βενετοκλή.

Ο κ. Αντώνης Καμπουράκης αφού ενημέρωσε την υποψήφια ευρωβουλευτή για την κίνηση στην Ρόδο, τις κλίνες και τα μηνύματα της φετινής τουριστικής σεζόν, έθεσε μια σειρά από ζητήματα του κλάδου. Αυτό που τόνισε μετ’ επιτάσεως, είναι ότι ‘Ο Τουρισμό χρειάζεται σταθερότητα πολιτική διότι η οικονομία δεν μπορεί να αντέξει αναταράξεις’ επικεντρώνοντας στα πολιτικά μηνύματα που θα εξαχθούν από τις εκλογές αλλά και από την πορεία της πολιτικής συνοχής.

Η κ. Καλαντζάκου ζήτησε να ενημερωθεί για θέματα συνδικαλιστικά ενώ ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου έθεσε και το ζήτημα της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας στο νησί για μια σειρά αναπτυξιακών επενδύσεων που θα δώσουν άλλη ώθηση στην τοπική οικονομία.

Να σημειωθεί ακόμη ότι η υποψήφια δεσμεύτηκε ότι εφόσον εκλεγεί στο Ευρωκοινοβούλιο η Ρόδος θα είναι από τις πρώτες περιοχές που θα επισκεφθεί προκειμένου να ακούσει τα ζητήματα που πρέπει να προωθηθούν για επίλυση.

Φωτορεπορτάζ:

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ