Αθλητικά

Μεγάλο το ενδιαφέρον

Πολύ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για το 3ο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ, το οποίο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 9 Ιουνίου και θα διεξαχθεί στο «Βενετόκλειο» και ίσως σε άλλο κλειστό γυμναστήριο αν χρειαστεί. Το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή στο τουρνουά εκδήλωσαν ακόμη δύο ομάδες και συγκεκριμένα ο Δήμος Ρόδου και η Αρχαιολογία, οπότε ο αριθμός αναμένεται να ξεπεράσει τις 16. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του προπονητή του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Γιάννη Τσακίρη: «Η αλήθεια είναι οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και είμαστε χαρούμενοι για το ενδιαφέρον που υπάρχει, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ο κόσμος διψάει για άθληση και μπάσκετ. Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο και γι’ άλλες παρουσίες, αφού μέχρι και τις 2 Ιουνίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή. Θέλουμε να οργανώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το τουρνουά και είμαστε σίγουροι ότι και φέτος ο κόσμος θα έρθει ξανά στο γήπεδο και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το μπάσκετ και πάνω απ’ όλα να ευχαριστηθούν μέσα στο γήπεδο».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η προκήρυξη του 3ου ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ θα ανακοινωθεί την προσεχή Δευτέρα και τα παιχνίδια στο «Βενετόκλειο» θα διεξάγονται κάθε μέρα στις 18:00 και στις 20:00.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου