ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δήμητρα Δαματριάς: Μηνύει τον Μανώλη Παπαγιαννίδη

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ- ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Πολλά πα­ρά­πο­να από την συ­μπε­ρι­φο­ρά του διαι­τη­τή Μα­νώ­λη Πα­πα­γιαν­νί­δη στο παι­χνί­δι με τον Αστέ­ρα Μα­σά­ρων, εκ­φρά­ζουν στην Δή­μη­τρα Δα­μα­τριάς.

Ο σύλ­λο­γος με ανα­κοί­νω­ση που εξέ­δω­σε κα­ταγ­γέλ­λει ότι ο έμπει­ρος διαι­τη­τής απώ­θη­σε βίαια τον τερ­μα­το­φύ­λα­κα Βαγ­γέ­λη Πη­διά­κη και ότι η οι­κο­γέ­νεια του πο­δο­σφαι­ρι­στή θα του κα­τα­θέ­σει μή­νυ­ση.

Ανα­λυ­τι­κά η ανα­κοί­νω­ση:

« Η Δή­μη­τρα Δα­μα­τριάς κα­ταγ­γέλ­λει δη­μό­σια τον διαι­τη­τή Μα­νώ­λη Πα­πα­γιαν­νί­δη για την συ­μπε­ρι­φο­ρά του στον νεαρό τερ­μα­το­φύ­λα­κα της ομά­δας μας Βαγ­γέ­λη Πη­διά­κη.

Μετά το τέλος της ανα­μέ­τρη­σης κό­ντρα στον Αστέ­ρα, ο νε­α­ρός αθλη­τής μας ( ο οποί­ος είχε υπο­βλη­θεί σε σο­βα­ρή εγ­χεί­ρη­ση στο κε­φά­λι), δια­μαρ­τυ­ρή­θη­κε στον διαι­τη­τή για τις απο­φά­σεις του και τα πέ­ναλ­τι που κα­τα­λό­γι­σε, με τον δεύ­τε­ρο να τον απω­θεί βίαια.

Μά­λι­στα ο εν λόγω διαι­τη­τής, τυγ­χά­νει αστυ­νο­μι­κός στο επάγ­γελ­μα και ενη­με­ρώ­νου­με μέσω της ανα­κοί­νω­σης πως θα του κα­τα­τε­θεί μή­νυ­ση το πρωί της Δευ­τέ­ρας από την οι­κο­γέ­νεια του Βαγ­γέ­λη Πη­διά­κη.

Τέλος, συγ­χαί­ρου­με τον Αστέ­ρα για την κα­τά­κτη­ση του πρω­τα­θλή­μα­τος και τον ευ­χα­ρι­στού­με για την φι­λο­ξε­νία»

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.