Η Άγκυρα συνεχίζει καθημερινά τις προκλήσεις στο Αιγαίο με την τελευταία εξέλιξη να είναι μια νέα NAVTEX για στρατιωτική άσκηση παραμονή της 25ης Μαρτίου.
Πιο συγκεκριμένα, το τουρκικό Ναυτικό δεσμεύει την περιοχή στο Αιγαίο μεταξύ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου για την διεξαγωγή ασκήσεων με πυρά.
Η Τουρκία συνεχίζει την επιθετικής της πολιτική στο Αιγαίο, αυτή τη φορά με έναν πιο ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς οι ασκήσεις θα πραγματοποιηθούν ανήμερα της 25ηςΜαρτίου και όταν την ίδια στιγμή νότια του Καστελόριζου το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό προγραμματίζει νέα ναυτικά γυμνάσια.
































Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.