ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διψήφια αύξηση κρατήσεων από Ρουμανία για Ελλάδα, για το 2020

news room 1 λεπτό ανάγνωση
95

Υψηλή δι­ψή­φια αύ­ξη­ση κρα­τή­σε­ων για την σαι­ζόν του 2020, από Ρου­μα­νία για Ελ­λά­δα, δια­πι­στώ­νε­ται σύμ­φω­να με καλά πλη­ρο­φο­ρη­μέ­νες πηγές στην διε­θνή έκ­θε­ση Του­ρι­σμού ROMEXPO, που βρί­σκε­ται σε εξέ­λι­ξη στου Βου­κου­ρέ­στι.

Στην έκ­θε­ση λαμ­βά­νουν μέρος όλοι οι με­γά­λοι tour operators της ρου­μα­νι­κής αγο­ράς, καθώς και τα τα­ξι­διω­τι­κά γρα­φεία, ενώ εξαι­ρε­τι­κό πε­ρί­πτε­ρο έχει και ο Ελ­λη­νι­κός Ορ­γα­νι­σμός Του­ρι­σμού

Πιο ανα­λυ­τι­κά, ση­μα­ντι­κή είναι η συμ­με­το­χή του ομί­λου Der Touristik, με με­γά­λο πε­ρί­πτε­ρο με το brand Dertour, το οποίο έχει εξα­γο­ρά­σει δί­κτυο τα­ξι­διω­τι­κών γρα­φεί­ων , η TUI, το Christian, το Parallela, κ.λπ..
money tourism copyright photo
money tourism copyright photo

Ση­μειώ­νε­ται ότι η ρου­μα­νι­κή αγορά των 20 εκα­τομ­μυ­ρί­ων, απο­τε­λεί ση­μα­ντι­κή δε­ξα­με­νή άντλη­σης του­ρι­στών για την Ελ­λά­δα, ει­δι­κά δε για την Βό­ρεια Ελ­λά­δα, είναι από τις πλέον βα­σι­κές.

Η αγορά αν και σε ένα με­γά­λο βαθμό είναι last minute, φέτος εμ­φα­νί­ζει, όπως προ­α­να­φέ­ρε­ται, υψηλή δι­ψή­φια αύ­ξη­ση σε κρα­τή­σεις από τις αρχές του χρό­νου, που σε κά­ποιες πε­ρι­πτώ­σεις ξε­περ­νά το 20%. Ση­μα­ντι­κή συμ­βο­λή στην εξέ­λι­ξη αυτή έχει και η AEGEAN, που έχει αυ­ξή­σει ση­μα­ντι­κά τις θέ­σεις με απευ­θεί­ας πτή­σεις για Ηρά­κλειο, Χανιά, Ζά­κυν­θο Ρόδο και Κέρ­κυ­ρα, πολ­λές εκ των οποί­ων είναι guarantee.

. πηγή money-tourism.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.