Μετά από τον Σάββα Τζουανάκη ακόμα ένας νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Διγενή, ανοίγει τα «φτερά» του ,κάνοντας ένα βήμα παραπάνω στην αθλητική του σταδιοδρομία.
Ο λόγος για τον Kevin Heqimaj που μετακομίζει στην ομάδα του Λεβαδειακού, όπως γνωστοποίησαν οι Κοσκινιάτες με την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση:
«Η οικογένεια του Α.Σ. Διγενής Κοσκινού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μετεγγραφή ακόμη ενός παιδιού της, του Heqimaj Kevin στην ομάδα της Π.Α.Ε. Λεβαδειακός
Το Δ.Σ., οι προπονητές και συμπαίκτες του Kevin μας, είμαστε υπερήφανοι για την εξέλιξη αυτή, διότι είναι η δεύτερη μετεγγραφή σε διάστημα λίγων ημερών όπου βλέπουμε να αποδίδει καρπούς η όλη στήριξη και η πίστη μας στα νέα παιδιά, που μέσα και από την προσωπική τους δουλειά εδώ και δύο χρόνια, ξεκινά το ταξίδι προς το όνειρό τους.
Κέβιν μας, σε ευχαριστούμε για την μεγάλη προσφορά σου στην ομάδα μας, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και για την όλη συμπεριφορά και το ήθος το οποίο επέδειξες όλο αυτό το διάστημα που ήσουν στην οικογένειά μας.
Σου ευχόμαστε παιδί μας να αργήσεις για πολλά χρόνια να επιστρέψεις ποδοσφαιρικά στο νησί μας και να ξέρεις ότι τη μετεγγραφή σου τη θεωρούμε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες αυτής της διοίκησης.
Καλή επιτυχία και να απολαύσεις το ταξίδι σου που μόλις ξεκινά».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ