Ανέβηκαν οι τόνοι το μεσημέρι της Τρίτης στην Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς στη Βουλή με αφορμή την αντίδραση βουλευτών της ΝΔ στον τρόπο με τον οποίο καλύφθηκε από την ΕΡΤ το συλλαλητήριο της περασμένης Κυριακής.

Το ζήτημα έθεσε πρώτος ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης, ο οποίος κατηγόρησε την ΕΡΤ ότι απέκρυψε το «τεράστιο παγκόσμιο γεγονός» του συλλαλητηρίου. Σε ανάλογο τόνο ο γαλάζιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Σάββας Αναστασιάδης, χαρακτήρισε «μεγαλειώδη» τη διαδήλωση και άσκησε κριτική στην ΕΡΤ 3 για τη μη ζωντανή κάλυψή της.

Στους βουλευτές της ΝΔ απάντησε ο πρόεδρος της επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης σημειώνοντας ότι το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ 3 λειτουργεί αυτοδύναμα και ανεξάρτητα. Σε πολύ πιο σκληρό τόνο απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρολιάκος ο οποίος τόνισε ότι η ΕΡΤ έκανε αυτό που έπρεπε. Αντέτεινε δε στους βουλευτές της ΝΔ ότι η κυβέρνηση Σαμαρά είχε ρίξει «μαύρο» στην ΕΡΤ και δεν μετέδιδε τίποτα.

«Το σημαντικό είναι ότι η ΕΡΤ λειτουργεί ενώ η κυβέρνηση Σαμαρά είχε ρίξει μαύρο» είπε ο κ. Σκουρολιάκος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιασμός άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ