Αθλητικά

Άλλη μια συνεδρίαση!

Νέα συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει αύριο η προσωρινή διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου. Θα ξεκινήσει στις 2.30μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης και ένα από τα βασικά θέματα που θα απασχολήσουν τα μέλη είναι η απαντητική επιστολή που θα αποσταλεί στην ΕΠΟ και που θα έχει να κάνει με το θέμα των εκλογών. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο πρόεδρος Γιώργος Παυλίδης είναι αποφασισμένος να ενημερώσει την Ομοσπονδία για το ότι η διαδικασία διεξαγωγής εκλογών κωλυσιεργεί λόγω του ότι έως τώρα δεν έχουν αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα οι κ. Τάσος Ψυλλάκης, Τσαμπίκος Τόππος και Μανώλης Κίνας. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η προσωρινή διοίκηση ίσως ζητήσει από την ΕΠΟ τη νομική της συμβουλή για το πώς μπορεί να ξεπεράσει αυτόν τον σκόπελο και να πάει άμεσα σε εκλογές. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο χρόνος πιέζει την ΕΠΣ Δωδεκανήσου και η Ομοσπονδία από τη δική της πλευρά δεν πρόκειται να ανεχθεί καθυστερήσεις τις ημερομηνίες που έχει δώσει ως τελεσίγραφο στην Ένωση του νομού μας. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες από την ΕΠΣΔ για την αυριανή συνεδρίαση, αναφέρει:
«O πρόεδρος έχοντας υπ όψιν το άρθρο 33 του καταστατικού μας, παρ.1 και 3, το άρθρο 36, παρ.1 εδάφιο β, καλεί σε συνεδρίαση τα μέλη του δ.σ. την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 14.30 στα γραφεία της ΕΠΣΔ με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :
1. Ενημέρωση προέδρου
2. Απαντητική Επιστολή στην ΕΠΟ
3. Τ.Ο.Δ.
4. Ενημέρωση Επιτροπής Καλλιέργειας και ανάπτυξης (τουρνουά –πρωταθλήματα)
5. Ενημέρωση Τεχνικής Επιτροπής (Μικτές Ομάδες)
6. Αλληλογραφία –Διάφορα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου