Τοπικές Ειδήσεις

Συνεργασία του Δήμου Ρόδου με τον Δήμο Ιλίου Αττικής

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Ρόδου και συγκεκριμένα το πρόγραμμα ‘Βοήθεια στο Σπίτι’ και τα ΚΑΠΗ, θα ξεκινήσουν συνεργασία με το Δήμο Ιλίου Αττικής. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακό σεμινάριο για την εφαρμογή ηλεκτρονικών δοκιμασιών σάρωσης (screening test) για τις διαταραχές του φάσματος της άνοιας.

Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι εξειδικευμένοι επιστήμονες στο αντικείμενο αυτό:

· κ. Ανδρέας Σόλιας, Κοινωνικός Λειτουργός στο Δήμο Ιλίου

· κα Μάγδα Τσολάκη, Νευρολόγος

· κ. Νίκος Δέγλερης, Ψυχολόγος – Νευρολόγος

Στόχος του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Β. Καμπουράκη και του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ιωάννη Δ. Καμπούρη είναι η συνεχής εκπαίδευση των κοινωνικών λειτουργών, τόσο του προγράμματος ‘Βοήθεια στο Σπίτι’, όσο και των υπαλλήλων των ΚΑΠΗ του Δήμου μας, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της παροχής υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Δ. Καμπούρης

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτη, και Ηλεκτρ. Διακυβέρνησης Δήμου Ρόδου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου