Τοπικές Ειδήσεις

Μήνυμα του κ. Στράτου Καρίκη, για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Oι Άγιες αυτές μέρες να σηματοδοτήσουν την νέα αρχή που
όλοι μας έχουμε ανάγκη»

Η ελπίδα και η αγάπη που φέρνει η γέννηση του θεανθρώπου, μας δίνει τη δύναμη να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες της εποχής μας, που είναι μεγάλες. Μέσα σε αυτό το ζοφερό περιβάλλον που η αβεβαιότητα και το άγχος κυριαρχούν στην καθημερινότητά μας, τα φετινά Χριστούγεννα εύχομαι ολόψυχα να εκπέμψουν μήνυμα αισιοδοξίας, αγάπης, ελπίδας αλληλεγγύης και ειρήνης στον κόσμο.
Oι Άγιες αυτές μέρες να αποτελέσουν την αφετηρία μιας νέας δημιουργικής περιόδου και να σηματοδοτήσουν την νέα αρχή που όλοι μας έχουμε ανάγκη. Λίγο πριν ξεπροβάλει η νέα χρονιά, η ανάγκη να δούμε τις γιορτές ως σημείο επανεκκίνησης, είναι πιο έντονη από κάθε άλλη φορά!
Με την έλευση των Χριστουγέννων γεννούνται προσδοκίες για ένα καλύτερο μέλλον. Δεν αρκούν όμως μόνο οι ευχές, δεν φτάνουν μόνο οι καλές προθέσεις. Έχουμε χρέος να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να προσφέρουμε στον τόπο και σε όλους τους συμπολίτες μας μία ουσιαστική αναπτυξιακή προοπτική, αξιοποιώντας πάντα την μεγάλη δυναμική της Ρόδου, αυτού του τόσο ευλογημένου νησιού!
Η υπέρβαση της δύσκολης συγκυρίας, προϋποθέτει συλλογική δουλειά και δράση. Η ανθρωπιά, η συνεργασία και η αμεσότητα αποτελούν βασικά συστατικά σε μία τέτοια προσπάθεια. Δεσμευόμαστε ότι οι προσπάθειες της παράταξής μας θα συνεχιστούν και το νέο έτος, για την πρόοδο του τόπου μας, για τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας, για ένα καλύτερο αύριο. Θέλουμε η Ρόδος μας να γίνει ξανά δυνατή!
Η Ρόδος μάς έχει ανάγκη και όσοι την αγαπάμε, όσοι πονάμε κάθε γωνιά αυτού του νησιού, δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι. Η Ρόδος μας το αξίζει και η παράταξή μας δεσμεύεται ότι δεν πρόκειται να αφήσει ούτε μια ημέρα να πάει χαμένη.

Για τη Δημοτική Παράταξη ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ
Στράτος Καρίκης
Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. Ρόδου
Υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου