ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σειρά επαφών του Μιχάλη Λουλού σε Αρχάγγελο, Μαλώνα, Μάσσαρη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μιχάλης Λουλού

Επί­σκε­ψη του χω­ρι­κού Αντι­πε­ρι­φε­ρειάρ­χη κ.Χρή­στου Ευ­στρα­τί­ου και του προ­έ­δρου του πε­ρι­φε­ρεια­κού φυ­τω­ρί­ου κ. Μι­χά­λη Λου­λού πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε χθες σε χωριά του νη­σιού. Στην δη­μο­τι­κή ενό­τη­τα Αρ­χαγ­γέ­λου ο αντι­πε­ρι­φε­ρειάρ­χης και ο πρό­ε­δρος συ­νο­δευό­με­νοι από τον Αντι­δή­μαρ­χο της πε­ριο­χής κ. Γε­ώρ­γιο Πα­τσάη και τον προϊ­στά­με­νο κα­θη­με­ρι­νό­τη­τας κ. Γε­ώρ­γιο Σταυ­ρού­λη, καθώς επί­σης από τον διευ­θυ­ντή του φυ­τω­ρί­ου κ. Νίκο Ρέ­νε­ση, επι­σκέ­φθη­καν τις σχο­λι­κές μο­νά­δες του Αρ­χαγ­γέ­λου όπου ενη­μέ­ρω­σαν τους διευ­θυ­ντές των σχο­λεί­ων για τις δρά­σεις που ανα­πτύσ­σει η πε­ρι­φέ­ρεια και το πε­ρι­φε­ρεια­κό φυ­τώ­ριο Νο­τί­ου Αι­γαί­ου σχε­τι­κά με την ευαι­σθη­το­ποί­η­ση της νέας γε­νιάς ως προς το πε­ρι­βάλ­λον και τον πρω­το­γε­νή τομέα. Σχε­τι­κές ενη­με­ρώ­σεις στους εκ­παι­δευ­τι­κούς έκανε ο διευ­θυ­ντής της εται­ρί­ας. Ο αντι­πε­ρι­φε­ρειάρ­χης και ως υπεύ­θυ­νος για το πε­ρι­βάλ­λον και ο πρό­ε­δρος ανέ­πτυ­ξαν τις εκ­παι­δευ­τι­κές δρα­στη­ριό­τη­τες που γί­νο­νται με το ΚΠΕ Πε­τα­λού­δων στις εγκα­τα­στά­σεις του φυ­τω­ρί­ου ούτω σώστε τα παι­διά να μπο­ρέ­σουν να γί­νο­νται φι­λι­κό­τε­ρα ως προς το πε­ρι­βάλ­λον. Θα έχουν την δυ­να­τό­τη­τα επί­σης να εκ­παι­δευ­τούν και σε δρα­στη­ριό­τη­τες που αφο­ρούν τον πρω­το­γε­νή τομέα. Ο πρό­ε­δρος της εται­ρεί­ας με­τέ­φε­ρε στους εκ­παι­δευ­τι­κούς ότι, οι με­τα­κι­νή­σεις των μα­θη­τών γί­νο­νται με έξοδα της εται­ρί­ας προς το φυ­τώ­ριο.

Στην Μα­λώ­να και στα Μά­σα­ρη είχαν συ­νά­ντη­ση με τους προ­έ­δρους των κοι­νο­τή­των Νε­κτά­ριο Μου­στα­κέλ­λη και Τσα­μπί­κο Κα­μπα­στά­να έγινε σχε­τι­κή ενη­μέ­ρω­ση και στους διευ­θυ­ντές των σχο­λεί­ων. Οι προ­έ­δροι των χω­ριών έθε­σαν υπόψη του αντι­πε­ρι­φε­ρειάρ­χη θέ­μα­τα που απα­σχο­λούν τα χωριά τους. Οι πρό­ε­δροι ευ­χα­ρί­στη­σαν τον αντι­πε­ρι­φε­ρειάρ­χη για την συ­νε­χή στή­ρι­ξη σε ζη­τή­μα­τα που αφο­ρούν τα χωριά τους. Πα­ράλ­λη­λα ζή­τη­σαν φυτά από τον πρό­ε­δρο της εται­ρί­ας ώστε να δια­μορ­φώ­σουν χώ­ρους των σχο­λεί­ων και των πλα­τειών τους και ο κ. Λου­λούς τους ενη­μέ­ρω­σε ότι με το που θα λάβει το αί­τη­μα με τις ανά­γκες των φυτών θα αντα­πο­κρι­θεί άμεσα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.