Αθλητικά

Ξανά στα θρανία από αύριο ο υποψήφιοι νέοι διαιτητές

Προς την ολοκλήρωσή της οδεύει επιτέλους, μετά από πολλούς μήνες αναμονής, η σχολή διαιτησίας την οποία διοργανώνει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΔ σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών.
Τα μαθήματα είχαν διακοπεί λόγω της πανδημίας του covid-19, με την ΚΕΔ/ΕΠΟ να λύνει τον «γόρδιο δεσμό» και να ανάβει το «πράσινο φως» για τη διενέργεια των εξετάσεων. Οι παράγοντες της Επιτροπής Διαιτησίας καλούν τους υποψήφιους νέους διαιτητές να βρίσκονται αύριο Παρασκευή στις 6:30 το απόγεμα στα γραφεία του ΣΔΠΔ, προκειμένου να κάνουν το πρώτο από τα τρία εναπομείναντα επιμορφωτικά ραντεβού, με την απαραίτητη υποσημείωση πως θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Υπενθυμίζεται, πως στη σχολή συμμετέχουν περίπου 18 διαιτητές, 15 από τη Ρόδο και 3 από τα νησιά του Βορείου Συγκροτήματος.
Οι παραπάνω θα ενταχθούν αμέσως μετά την πιστοποίησή τους στη δύναμη της δωδεκανησιακής διαιτησίας και θα αρχίσουν να συμμετέχουν ενεργά στα πρωταθλήματα των μικρότερων τοπικών κατηγοριών.
Με δεδομένο πως η ανάγκη της διαιτησίας για «νέο αίμα» είναι διαρκής, η ΕΠΣΔ και ο ΣΔΠΔ θα αρχίσουν να προετοιμάζουν το έδαφος για τη διοργάνωση μίας ακόμα σχολής, η οποία θα προκηρυχθεί όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου