Αθλητικά

Πρώτη ήττα για Ιπποκράτη

Η πρώτη ήττα φέτος για τον Ιπποκράτη Κω στην Α2 είναι γεγονός… Οι Κώοι έχασαν με 82-65 από τον Α.Σ. Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για την Α2 Κατηγορία. Η ομάδα του Σάββα Συμεωνίδη δεν άντεξε μέχρι το τέλος, αν και για τρία δεκάλεπτα ήταν άκρως ανταγωνιστική και έκανε δύσκολη τη ζωή των γηπεδούχων. Η εξαιρετική παρουσία κυρίως του Κακλαμάνου αλλά και η πολυφωνία στο σκοράρισμα του Α.Σ. Καρδίτσας έγειραν την πλάστιγγα προς το μέρος της. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν 23 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο και επέστρεψαν στις νίκες, ενώ για τον Ιπποκράτη πρώτοι σκόρερ ήταν οι Χατζηνικόλας, Καλαμπάκας και Ασημακόπουλος που πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων. Ήταν πάντως μία ήττα εντός προγράμματος από μία ομάδα, που αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας.
Tα δεκάλεπτα: 18-17, 40-34(ημ.), 59-54, 82-65
Διαιτητές: Ταρενίδης Στ.-Ευφραιμίδης-Σιμητόπουλος
Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Τζήμας): Μόκφορντ 7(1), Γράβας 6, Παπαχρήστος 5(1), Μαυρογιάννης 5, Παππάς, Κακλαμάνος 20(3), Καρράς 5, Παπαδόπουλος 7, Καλλές 9, Σαριμπαλίδης 6(2), Μαγκουνής 12.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Συμεωνίδης): Λάανε 4, Σκούφης 3(1), Τρύπας 3(1), Ναούμης 8(1), Καλαμπάκας 11(1), Ασημακόπουλος 10, Χατζηνικόλας 15(3), Χαρίσης 7, Μαστόρος 4, Δρόσος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου