Αθλητικά

Η προκήρυξη του τουρνουά παλαιμάχων

Με την ακόλουθη ανακοίνωση, ο Δήμος Ρόδου έδωσε στην δημοσιότητα την προκήρυξη του 2ου τουρνουά παλαιμάχων με την ονομασία «Ιστορία και Φιλανθρωπία»:
«2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΡΟΔΟΥ
«Ιστορίας και Φιλανθρωπίας»
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Η Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου, σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ.Δ. και την στήριξη του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. προκηρύσσει :
Το 2ο τουρνουά Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Ιστορίας και Φιλανθρωπίας». Σκοπός της διοργάνωσης είναι να καθιερωθεί ως θεσμός κοινωνικής προσφοράς.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι επίσημες ομάδες που έχουν Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές καθώς και οι ομάδες παλαιμάχων ποδοσφαιριστών των Δημοτικών Ενοτήτων της νήσου Ρόδου, που θα δηλώσουν με έγγραφό τους προς την Διεύθυνση Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού, την επιθυμία συμμετοχής τους στο Τουρνουά Παλαιμάχων.
Οι ομάδες πρέπει να καταθέσουν στην διοργανώτρια αρχή, οριστική δήλωση συμμετοχής το αργότερο μέχρι τις 30/10/2015 συνοδευόμενη απαραίτητα με:
α) Κατάσταση αθλουμένων μελών υπογεγραμμένη αρμοδίως.
β) Φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας των αθλουμένων μελλών.
γ) Προσωπική υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8Ν.1599/1986 για κάθε αθλούμενο μέλος περί της πλήρους ανάληψης ατομικής ευθύνης για την συμμετοχή του στην εν λόγω διοργάνωση.
Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον το 35ο έτος της ηλικίας τους δηλαδή να είναι γεννημένοι μέχρι και το έτος 1979.
Η κάθε ομάδα μπορεί να έχει στην βασική εντεκάδα της μέχρι δύο (3) ποδοσφαιριστές ηλικίας 35 έως 40 ετών δηλαδή γεννημένοι τα έτη 1979 έως 1974.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή όλων των ανώτερων είναι να μην συμμετέχουν σε επίσημους ποδοσφαιρικούς αγώνες της Ε.Π.Σ.Δ. ή άλλης ένωσης.
Οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να βρίσκονται στο γήπεδο τουλάχιστον μισή ώρα πριν από την καθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα και να έχουν στην κατοχή τους τουλάχιστον τρεις μπάλες .
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Το αγωνιστικό πρόγραμμα στο σύνολό του θα κοινοποιηθεί αμέσως μετά την κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 03/11/2015.
Οι αγώνες θα διεξάγονται σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, ενώ για το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα και τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων οι ομάδες θα ενημερωθούν έγκαιρα από την διοργανώτρια αρχή.
Με σύμφωνη γνώμη των δύο ομάδων και της διοργανώτριας αρχής δύναται να αλλάξει ο χρόνος διεξαγωγής του αγώνα .
ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
Οι αγώνες θα διεξάγονται σε δύο ημίχρονα, το καθένα 35 λεπτών.
Τους αγώνες θα διαιτητεύουν διαιτητές του συνδέσμου Διαιτητών ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου εν ενεργεία και μη, εφαρμόζοντας τον Κ.Α.Π. και συντάσσοντας κάθε φορά το αντίστοιχο Φύλλο Αγώνα το οποίο θα παραδίδεται στην Διοργανώτρια Αρχή.
Συμπεριφορές Ομάδων ή Ποδοσφαιριστών που δεν συνάδουν με τον σκοπό διεξαγωγής του τουρνουά θα τίθενται στην αυστηρή κρίση της Διοργανώτριας Αρχής.
Σε όλους τους αγώνες θα υπάρχει Ιατρική κάλυψη.
Θα κρατηθεί βαθμολογία αλλά δεν θα υπάρξει ανάδειξη πρωταθλητή.
Όλες οι ομάδες και οι συμμετέχοντες στο τουρνουά, θεωρείτε ότι έλαβαν γνώση και αποδέχονται ανεπιφύλαχτα τους όρους συμμετοχής.
Ομάδα που δεν θα παρουσιαστεί για να αγωνιστεί σε έναν αγώνα, θα αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες.
8) Θα απονεμηθούν τιμητικές κλακέτες σε όλες τις ομάδες.
Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο τηλ & φαξ: 2241079801»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου