ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γερμανός τουρίστας αγνοείται στην Κάρπαθο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΑΡΠΑΘΟΣ

Έναν 50χρονο Γερμανό τουρίστα που περνά με την σύζυγό του τις διακοπές του στην Βόρεια Κάρπαθο, αναζητούν απο χθες δυνάμεις του Λιμενικού της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Ο Γερμανός έφυγε πεζός από το ξενοδοχείο στο Διαφάνι όπου διέμενε χθες το πρωί με προορισμό την ΒΔ πλευρά του νησιού και συγκεκριμένα την περιοχή Τρίστομο, όπου η προσέγγιση γίνεται μόνο μέσω μονοπατιού ή δια θαλάσσης.

Έκτοτε δεν εμφανίστηκε και το γεγονός της εξαφάνισής του κατήγγειλε αργά χθες βράδυ στις Αρχές του νησιού η σύζυγός του, η οποία δήλωσε πως δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Κάρπαθο.

Αυτή τη στιγμή οι έρευνες κινούνται στην περιοχή Αυλώνα, απ΄ όπου ξεκινά ο πεζόδρομος για το σημείο που δήλωσε ότι θα μετέβαινε ο τουρίστας.

Πηγή ΕΡΤ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.