Αθλητικά

”Πλούσιο μενού” στην Historica!

Λίγες μέρες απέμειναν για την έναρξη της Historica 2021, η οποία έχει προγραμματιστεί στη Ρόδο από 7 έως 10 Οκτωβρίου. H Historica είναι η μεγάλη συνάντηση των φίλων του παλιού κλασικού ποδηλάτου και το ραντεβού τους, θα γίνει στη Ρόδο για τρίτη φορά μετά το 2018 και το 2019. Είναι μία αθλητική συνάντηση με παλιές δόξες της ποδηλασίας απ’ όλο τον κόσμο, που έχει ως στόχο να αναπολήσουν οι συμμετέχοντες το παρελθόν του αθλήματος. Μάλιστα, όσοι βρεθούν στη Ρόδο θα πάρουν μέρος σε εκδηλώσεις με παλιά ποδήλατα και αθλητικές περιβολές άλλων εποχών. Η Historica περιλαμβάνει την ιστορική έκθεση ποδηλάτου, τον διασυλλογικό αγώνα πίστας στο ποδηλατοδρόμιο και την ιστορική βόλτα σε όμορφες διαδρομές της Ρόδου. Παράλληλα θα γίνουν επιμορφωτικά σεμινάρια στο «Νεστορίδειο» με θέματα περιβαλλοντικής εκμάθησης και οδικής συμπεριφοράς, τα οποία θα πλαισιώσουν την Historica 2021.
ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΙΣΤΑΣ: 8 Οκτωβρίου
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ: 9 Οκτωβρίου
ΕΚΘΕΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ: 7-10 Οκτωβρίου
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Επιμορφωτικό σεμινάριο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με τον δάσκαλο κ. Χάρη Συργιάννη και οδικής συμπεριφοράς με τον διευθυντή του τμήματος Τροχαίας Ρόδου κ. Γιώργο Στέργου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου