Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν οι αθλητές του προαγωνιστικού και αγωνιστικού τμήματος κολύμβησης του Ροδίων Άθλησις, καθώς είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν την κ. Μαρία Ντοβέλλου. Η κ. Ντοβέλλου, είναι η πρώτη Δωδεκανήσια κολυμβήτρια που συμμετείχε στο 49ο Διάπλου Τορωναίου κόλπου, και η οποία κολύμπησε 26 χιλιόμετρα και κατάφερε να τερματίσει 7η ανάμεσα σε αθλητές διεθνούς φήμης.
Μέσα από έναν όμορφο διάλογο η κ. Ντοβέλλου μοιράστηκε με τα παιδιά τις εμπειρίες αλλά και τις γνώσεις της γύρω από το άθλημα.
Το Ροδίων Άθλησις με ανακοίνωση του, τονίζει ότι: «Είναι χαρά και τιμή για εμάς που η εν λόγω αθλήτρια προπονείται στις εγκαταστάσεις μας και δέχθηκε την πρόσκλησή μας για τη συνάντηση αυτή!».

Εξάλλου, το Ροδίων Άθλησις ενημερώνει ότι οι εγγραφές στα αθλητικά τμήματα της νέας χρονιάς ξεκινούν σήμερα. Συγκεκριμένα, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου θα λειτουργήσουν φέτος τα εξής τμήματα:

Παιδικά τμήματα-Έναρξη 2 Σεπτεμβρίου:

Κολύμβηση, Ρυθμική Γυμναστική, Ενόργανη Γυμναστική, Μοντέρνος Χορός, Μαζορέτες, Zumba Kids, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Water Polo.

-Αθλητικά προγράμματα από 4 ετών και άνω

-Έναρξη προγραμμάτων από τις 13.30

-Συμμετοχή σε επίσημους αγώνες

-Δωρεάν μετακίνηση αγωνιστικών ομάδων ποδοσφαίρου παίδων-προπαίδων

-Άμεση ενημέρωση αθλητών και γονέων μέσω εφαρμογής (application)

-Ενναλακτικό πρόγραμμα σε περίπτωση κακοκαιρίας (ποδόσφαιρο)

-Εργομετρικές αξιολογήσεις για τους αθλητές

-Ατομικές προπονήσεις (group 2-3 ατόμων)

Τμήματα ενηλίκων-Έναρξη 16 Σεπτεμβρίου:

Personal Sports/Training, Κολύμβηση, Swim Fit, Yoga, Pilates, Piloxing.

-Χρήση πισίνας για μυοσκελετικές παθήσεις

-Ταυτόχρονη λειτουργία παιδικών/ενήλικων τμημάτων

-Επιλογή ημέρας και ώρας για personal group 2-3 ατόμων.

*Οι ενδιαφερόμενοι για τα αθλητικά τμήματα του Ροδίων Άθλησις μπορούν να ενημερωθούν για τις ημέρες και ώρες των προπονήσεων καλώντας στο 2241001400 καθημερινά από τις 14.00 έως τις 21.00.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ