ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διεθνής ανησυχία για τη Ρόδο: Οδηγίες από τις πρεσβείες Βρετανίας και Μάλτας προς τους πολίτες τους

news room 1 λεπτό ανάγνωση
img-rodos-skyrodos.jpg
Μέγεθος γραμμάτων

Διε­θνής είναι η ανη­συ­χία για τη με­γά­λη φωτιά που είναι σε εξέ­λι­ξη στη Ρόδο, αφού υπάρ­χει κι­νη­το­ποί­η­ση των πρε­σβειών Βρε­τα­νί­ας και Μάλ­τας στην Αθήνα, οι οποί­ες συ­νι­στούν στους πο­λί­τες τους που τυχόν βρί­σκο­νται στο νησί, να συ­νερ­γά­ζο­νται με τις οδη­γί­ες των Αρχών.

Συ­γκε­κρι­μέ­να όπως το­νί­ζει η πρε­σβεία της Βρε­τα­νί­ας «Πα­ρα­κο­λου­θού­με στενά την πυρ­κα­γιά στη Ρόδο. Εί­μα­στε σε επαφή με τις το­πι­κές αρχές. Ακο­λου­θή­στε τις οδη­γί­ες από τις υπη­ρε­σί­ες έκτα­κτης ανά­γκης.

Βρε­τα­νοί υπή­κο­οι στη Ρόδο που επλή­γη­σαν από την πυρ­κα­γιά μπο­ρούν να κα­λέ­σουν στο +4420 7008 5000 για προ­ξε­νι­κή βο­ή­θεια».

Στο ίδιο μήκος κύ­μα­τος και η πρε­σβεία της Μάλ­τας που ση­μειώ­νει «ΣΗ­ΜΑ­ΝΤΙ­ΚΗ ΕΙ­ΔΟ­ΠΟΙ­Η­ΣΗ – ΕΚ­ΚΕ­ΝΩ­ΣΕΙΣ ΞΕ­ΝΟ­ΔΟ­ΧΕΙΩΝ – ΠΥΡ­ΚΑ­ΓΙΕΣ ΔΑΣΩΝ  ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Οποιοσ­δή­πο­τε Μαλ­τέ­ζος ΠΟ­ΛΙ­ΤΗΣ/ΕΣ που βρί­σκε­ται αυτή τη στιγ­μή στη Ρόδο και ανα­ζη­τά βο­ή­θεια, πα­ρα­κα­λεί­ται να επι­κοι­νω­νή­σει ΕΠΕΙ­ΓΟ­ΝΤΩΣ με την Πρε­σβεία ΣΤΟ 00306945626075».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.