Τη μία από τις τρεις κινήσεις, που της απομένουν για να κλείσει τα μετεγγραφικά της, ολοκλήρωσε η Αναγέννηση. Η ομάδα του Έμπωνα απέκτησε τον 20χρονο μέσο Μάριο Σαγανά, ο οποίος ανήκε μέχρι πρότινος στον Αστέρα Παστίδας και αναζητούσε την ευκαιρία να αποκτήσει έναν πιο ενεργό ρόλο και περισσότερα λεπτά συμμετοχής.
Οι νεοφώτιστοι πέρασαν το χθεσινό απόγευμά τους στο γήπεδο της κοινότητας, όπου συνδύασαν μία χαλαρή προπόνηση με οικογενειακό δίτερμα, κάτι που θα επαναλαμβάνουν κάθε εβδομάδα, μέχρι τη μέρα που θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους.
Ακολούθησε παράθεση δείπνου από τη διοίκηση, η οποία λειτουργεί από το περασμένο Σάββατο το στέκι της στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου του Έμπωνα.
Οι φίλαθλοι της περιοχής ανταποκρίνονται και με την καθημερινή, ζωηρή παρουσία τους κάνουν τους παράγοντες της Αναγέννησης να χαμογελούν.
Η νέα σεζόν προμηνύεται εξαιρετικά δύσκολη για όλους και βασική προϋπόθεση για να σταθούν τα σωματεία όρθια, είναι η στήριξη της προσπάθειάς τους από τις τοπικές κοινωνίες. Αυτή του Έμπωνα δείχνει να δηλώνει παρούσα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ