Την πολυτέλεια να περάσουν το υπόλοιπο του καλοκαιριού χωρίς μετεγγραφικές έγνοιες, δημιούργησαν για λογαριασμό τους, χάρη στις έγκαιρες κινήσεις τους, οι άνθρωποι του Ηρακλή Μαριτσών.
Το ρόστερ έχει κλείσει κι αν υπάρχει η πιθανότητα να γίνει επιπλέον προσθήκη, αφορά σε κάποια απροσδόκητη ευκαιρία, συνεπώς οι «ροπαλοφόροι» μπορούν να αφοσιωθούν με την ησυχία τους αφ’ ενός στην προσπάθεια ενίσχυσης του ταμείου τους, αφ’ ετέρου στην υπόθεση του βοηθητικού.
Ο πρόεδρος του συλλόγου, Μανώλης Παπαδημήτρης, δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την καθημερινή προσέλευση των φιλάθλων στο στέκι, που λειτουργεί εδώ και λίγες εβδομάδες έξω από το γήπεδο της κοινότητας και προσφέρει δροσερές και «νόστιμες» βραδιές, ενώ ο ίδιος και οι συνεργάτες του ελπίζουν, πως σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο γήπεδο.
Οι πληροφορίες τους αναφέρουν πως μία και μοναδική υπογραφή απομένει πλέον, για να ανάψει το «πράσινο φως» και ο εργολάβος να αρχίσει να δημιουργεί το νέο προπονητήριο του σωματείου, το οποίο θα προκύψει μέσα από την ενοποίηση του σημερινού μικρού βοηθητικού και του όμορού του 5Χ5.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ