Χρόνο και μεθοδικότητα χρειάζεται η κάθε ομάδα προκειμένου να ξεπεράσει, όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα, την απραξία μηνών, στην οποία την υποχρέωσε η περιπέτεια με τον covid-19.
Ο προπονητής του Κλεάνθη, Κώστας Παπαδόπουλος, εκτίμησε πως για να ανταποκριθούν οι ποδοσφαιριστές του στις απαιτήσεις της προετοιμασίας, χωρίς ταυτόχρονα να κινδυνεύουν από μυϊκούς τραυματισμούς, οφείλουν να αρχίσουν να έρχονται σε επαφή με το ποδόσφαιρο από τώρα.
Αρχής γενομένης από σήμερα και την κάθε Τετάρτη που θα ακολουθήσει μέχρι την επίσημη «πρώτη», η οποία προγραμματίζεται για το τέλος Αυγούστου, οι αθλητές του Κλεάνθη θα συγκεντρώνονται στο γήπεδο Παραδεισίου, όπου κάνουν κλιμακούμενης έντασης προπονήσεις μέχρι να επανέλθουν στα επιθυμητά επίπεδα.
Το φυσικό χορτάρι του αγωνιστικού χώρου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, από σήμερα το γήπεδο θα αρχίσει να καλλωπίζεται με μέριμνα και προσωπική εργασία των μελών της διοίκησης, ενώ εντός της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί το όνομα του κεντρικού αμυντικού, με την απόκτηση του οποίου θα κλείσει η θερινή μετεγγραφική δραστηριότητα του συλλόγου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ