Να ενισχύσουν και άλλο το έμψυχο δυναμικό τους, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, θέλουν οι άνθρωποι του Φοίβου, σύμφωνα πάντα με τις εισηγήσεις του προπονητή Σάββα Ορφανίδη.
Οι Κρεμαστενοί ξεχώρισαν την περίπτωση του Στέφανου Νικήτα, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Άρη Αρχαγγέλου από τον οποίον και έμεινε ελεύθερος.
Οι άνθρωποι του Φοίβου προσέγγισαν τον υψηλόσωμο μεσοαμυντικό, εκφράζοντας του και επίσημα το ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες τους, βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις και τις απαιτήσεις του.
Ο ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε τους Κρεμαστενούς για το ενδιαφέρον τους, ενημερώνοντας τους ότι βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας εκτός της Δωδεκανήσου για να συνεχίζει την αθλητική του σταδιοδρομία.
Στην περίπτωση που δεν βρει αυτό που θέλει, τότε θα συζητήσει εκ νέου με τον Φοίβο το ενδεχόμενο ένταξής του στο έμψυχο δυναμικό των Κρεμαστενών.
Τώρα όσον αφορά το πρόβλημα που προέκυψε με τις σπουδές του Μιχάλη Μόσχου, τελικά βρέθηκε λύση και ο νεαρός επιθετικός θα παραμείνει στην νησί μας και στο έμψυχο δυναμικό του Φοίβου, καθώς θα παρακολουθήσει τα μαθήματά του από την Ρόδο.
Σχετικά με την μετεγγραφή του τερματοφύλακα Λουκά Μιχαλάκη, το πρωί της Δευτέρας ο αθλητής αναμένεται στο νησί για να τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες που έχουν απομείνει, για να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του.
Τέλος, να θυμίσουμε ότι η προετοιμασία του Φοίβου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας θα ξεκινήσει την Τετάρτη 25 Ιουλίου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ