ΕΙΔΗΣΕΙΣ

O Paul Mason tweetάρει τις ελληνικές προτάσεις

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μαξίμου

Τις ελλη­νι­κές προ­τά­σεις απο­κα­λύ­πτει μέσω Twitter ο δημο­σιο­γρά­φος τoυ Channel 4 Paul Mason.

Σύμφωνα με τον Βρετανό δημο­σιο­γράφο:

1) 8 δις λιγό­τερη λιτό­τητα σε αυτή συμ­φω­νία, σε σχέση με το πρό­γραμμα της τρόικας, για τα επόμενα δύο χρόνια.

2) καμία αύξηση στο ΦΠΑ στο ρεύμα και τα φάρμακα.

3) όχι σε απο­λύ­σεις δημο­σίων υπαλ­λή­λων

4) δια­τή­ρηση του ΕΚΑΣ

5) “Οι δημο­σιο­νο­μι­κοί στόχοι είναι υψηλοί και αμφι­σβη­τούμε την ανα­γκαιό­τητά τους. Ωστόσο, για πρώτη φορά τους πετυ­χαί­νουμε, κάνο­ντας αυτούς που έχουν να πλη­ρώ­σουν το μερίδιό τους”

Η δημο­σιο­νο­μική υψηλούς στόχους και αμφι­σβη­τούμε την ανα­γκαιό­τητα τους. Ωστόσο, για την πρώτη φορά που τους χτύπησε κάνο­ντας τους έχοντες να πλη­ρώ­σουν το μερίδιό τους”

6) Δεν θα εφαρ­μο­στεί η ρήτρα μηδε­νι­κού ελλείμ­μα­τος στις συντά­ξεις

7) 800 εκατ. ευρώ θα συγκε­ντρω­θούν με την επα­να­φορά των εργο­δο­τι­κών εισφο­ρών στα επίπεδα του 2014.

Τέλος, το πλε­ό­να­σμα 3,5% και 4% να μειωθεί σε 1% και 2%. Καμία αναφορά για το χρέος ακόμα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.