Τοπικές Ειδήσεις

Υπ. Μετανάστευσης: Καμία «ανάθεση» όπως κακόβουλα γράφτηκε για τις δομές σε Σάμο- Κω- Λέρο

«Το έργο κατασκευής των δομών φιλοξενίας σε Σάμο, Κω, Λέρο, καθώς και η συμφωνία-πλαίσιο για την τεχνική υποστήριξη των έργων έγιναν με διεθνείς διαγωνισμούς, ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα στάδια δημοσιότητας σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο», τονίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, απαντώντας όπως υποστηρίζει, σε δημοσίευμα  περί αναθέσεων.

«Δεν υπάρχει καμία ‘ανάθεση’ όπως κακόβουλα γράφτηκε», σημειώνει, υπογραμμίζοντας ότι και τα δύο έργα χρηματοδοτούνται εξ ολοκλήρου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ειδικότερα, συμπληρώνει το υπουργείο, «η σύμβαση για τις δομές φιλοξενίας παρουσιάστηκε σε ειδική συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής».

Τέλος, επισημαίνει ότι «τα εν λόγω έργα έχουν εγκριθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο προ υπογραφής των συμβάσεων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπεβλήθη καμία προσφυγή επί των προκηρύξεων και της διαδικασίας διενέργειας των διαγωνισμών».

Πηγή naftemporiki.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου