Ειδήσεις

Συγχαρητήρια του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών για την εκλογή του Αντ. Γιαννικουρή

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Άγιος Εφραίμ θέλουν να εκφράσουν δημοσίως τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ. Αντώνη Γιαννικουρή, για την εκλογή του ως Πρόεδρος του Τμήματος Ρόδου AHEPA HELLAS HJ33 την 19η Μαϊου.

Ένας άνθρωπος με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, με διάθεση για σκληρή δουλειά και ανιδιοτελή προσφορά. Γεγονός που μας κάνει υπερήφανους, αφού πρόερχεται από τις τάξεις του δικού μας συλλόγου. Του ευχόμαστε σιδηροκέφαλος και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Το τμήμα Ρόδου με το οποίο έχουμε συνεργασθεί αρκετές φορές στο παρελθόν σε δράσεις προσφοράς με μεγάλη επιτυχία, έχει αποδείξει ότι η φιλανθρωπία και εθελοντισμός είναι προτεραιότητα. 

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Άγιος Εφραίμ, θα συνεχίσει να έχει συνεχή επαφή με την διοίκηση του Τμήματος Ρόδου AHEPA HELLAS HJ33 και με αγαστή συνεργασία, μαζί θα πετύχουμε ακόμα υψηλότερους στόχους, που σκοπό έχουν την ενεργοποίηση της κοινωνίας και την συμπαράσταση στον συνάνθρωπο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου