Αθλητικά

Παράταση αναστολής μέχρι τέλος Μαΐου στο σκάκι

Παρατείνεται η αναστολή όλου του αγωνιστικού προγράμματος της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και κάθε σκακιστικής δραστηριότητας στην Ελλάδα μέχρι τις 31 Μαΐου 2020, όπως ανακοινώθηκε.  Όσον αφορά στην λειτουργία των γραφείων της 0μοσπονδίας, θα παραμείνουν κλειστά έως και τις 10 Μαΐου 2020. Η εξυπηρέτηση θα γίνεται εξ αποστάσεως με επικοινωνία στο e-mail της Ομοσπονδίας (info@chessfed.gr) και στα τηλέφωνα της ΕΣΟ (Δευτέρα με Παρασκευή – ώρες 09:00 έως 16:00).

Πάντως οι σκακιστές της χώρας και φυσικά του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου «Ιππότης» δεν μένουν μακριά από τη «δράση», καθώς η ομοσπονδία διοργανώνει καθημερινά διαδικτυακά τουρνουά, στα οποία συμμετέχουν και αρκετοί Ροδίτες. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, στην ιστοσελίδα lichess.org πραγματοποιούνται αρκετά διασυλλογικά και πολλά ατομικά τουρνουά για όλες τις κατηγορίες Στα διασυλλογικά μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι σύλλογοι που βρίσκονται στο δυναμικό της ΕΣΟ (με όριο 4ων “ξένων, φίλων” σκακιστών), ενώ όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να στέλνουν το link της σελίδας του τουρνουά, με την σελίδα του συλλόγου στο lichess. Οι συμμετέχοντες σκακιστές μπαίνουν επίσης σε κληρώσεις για διαδικτυακά μαθήματα και συμμετοχές σε «ειδικά» τουρνουά. Επίσης, συνεχίζονται τα ειδικά τουρνουά για παιδιά κάτω των 12, στο www.chesskid.com. Τέλος, εντός της εβδομάδας η ομοσπονδία θα διαμορφώσει καινούργιο σταθερό πρόγραμμα, με τουρνουά και στο chess.com.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου