Αθλητικά

ΕΠΟ: Τι ειπώθηκε στη τηλεδιάσκεψη με την UEFA

Η ΕΠΟ ενημέρωσε για το αποτέλεσμα της τηλεδιάσκεψης των Ομοσπονδιών με την UEFA.
Η ενημέρωση της ΕΠΟ:
«Η UEFA είχε σήμερα (σ.σ. Τρίτη) επικοινωνία, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τις 55 Εθνικές Ομοσπονδίες-μέλη της, τις οποίες ενημέρωσε σχετικά με τις επιλογές που εξετάζονται από τις δύο ομάδες εργασίας που συστάθηκαν στα μέσα Μαρτίου.
Παρουσιάστηκε ένα πλήθος επιλογών σχετικά με το αγωνιστικό πρόγραμμα, τόσο όσον αφορά τους αγώνες σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων, όσο και τους αγώνες σε επίπεδο διασυλλογικών διοργανώσεων.
Συζητήθηκε επίσης το θέμα της χρηματοδότησης των Εθνικών Ομοσπονδιών μέσω του προγράμματος UEFA HatTrick, με την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να επαναλαμβάνει την δέσμευσή της για την υλοποίηση των καταβολών προς τις Ομοσπονδίες-μέλη όπως αυτές είχαν προγραμματιστεί.
Έγινε έντονη σύσταση για την ολοκλήρωση των εγχώριων πρωταθλημάτων της Α’ Κατηγορίας, καθώς και των διοργανώσεων του Κυπέλλου, ωστόσο, σε περίπτωση που κάποιο πρωτάθλημα δεν ολοκληρωθεί, θα εξεταστούν ορισμένες ιδιαίτερες περιπτώσεις, όταν εκπονηθούν οι κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με την συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Τυχόν αποφάσεις όσον αφορά τα παραπάνω, θα ανακοινωθούν μετά την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA την προσεχή Πέμπτη».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου