Πολιτιστικά

Διήμερη Έκθεση Χειροτεχνίας και Παράδοσης

Το Κ.Ε.Κ. Γ. Γεννηματάς, στο πλαίσιο υλοποίησης των χειροτεχνικών του σεμιναρίων διοργανώνει Διήμερη Έκθεση Χειροτεχνίας και Παράδοσης το Σαββατοκύριακο, 23 και 24 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων στο πάρκο Ροδίνι.

Στην έκθεση θα συμμετάσχουν με τις δημιουργίες τους περισσότερα από 20 τμήματα χειροτεχνίας και παραδοσιακών τεχνών του Κ.Ε.Κ. που διεξάγονται την τρέχουσα περίοδο, σε συνεργασία με πολιτιστικούς συλλόγους του νησιού, τα οποία αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν μεγάλη επιτυχία που αποτυπώνεται τόσο από το μεγάλο αριθμό των καταρτιζομένων που συμμετέχουν σε αυτά όσο και από το ποιοτικό αποτέλεσμα των χειροτεχνικών δημιουργιών τους.

Οι ώρες λειτουργίες της έκθεσης είναι το Σάββατο από τις 18:00 έως 21:00 και την Κυριακή από τις 11:00 έως τις 14:00 και είναι ανοιχτή για όλο τον κόσμο. Η έκθεση θα πλαισιωθεί από δρώμενα και χειροτεχνικές δραστηριότητες στις οποίες η λαϊκή τέχνη και η τοπική γαστρονομία συναντώνται, αποτελώντας μία εμπειρία δράσεων και γεύσεων!

Τα σεμινάρια χειροτεχνίας εντάσσονται στο έργο «Δράσεις Ενημέρωσης, Επιμόρφωσης και Κατάρτισης» το οποίο υλοποιείται από το ΚΕΚ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ και χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου