Αθλητικά

Ειλημμένη απόφαση η ίδρυση Ινστιτούτου Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών

Την ίδρυση Ινστιτούτου Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών, με τη συμμετοχή των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας, δρομολογεί η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό ο αρμόδιος υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, μετά την ολοκλήρωση τηλεδιάσκεψης με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αθανάσιο Κατσή, σύντομα θα διοργανωθεί σεμινάριο για τους διοικητικούς παράγοντες των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων.
Η τοποθέτηση του υφυπουργού:
«Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησα με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κ. Αθανάσιο Κατσή, αποδέχτηκα με χαρά την πρότασή του για συνεργασία στη λειτουργία Ινστιτούτου Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών.
Στην άμεση υλοποίηση, δηλαδή, του ενός εκ των 13 μέτρων που ανακοινώσαμε για την καταπολέμηση κάθε μορφής βίας, κακοποίησης και κατάχρησης εξουσίας στον αθλητισμό.
Για το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών, που θα ιδρυθεί με τη συμμετοχή των ΑΕΙ της χώρας, συμφωνήσαμε το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου να αναλάβει τον ακαδημαϊκό συντονισμό της επιμόρφωσης, μέσω του Τμήματός του, Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (ΤΟΔΑ).
Αποδέχτηκα και την τιμητική πρόσκληση για διάλεξη στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Τμήματος “Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Επιχειρήσεων”, ώστε να μεταφέρω στους μεταπτυχιακούς φοιτητές εμπειρίες από τη διαχείριση των αθλητικών θεμάτων.
Σύντομα, μάλιστα, θα διοργανωθεί και σεμινάριο που θα αφορά στους διοικητικούς παράγοντες των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου