ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τραγικό τροχαίο με θύμα 17χρονο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΚΑΒ

Το νήμα της ζωής ενός 17χρονου κόπηκε νωρίς τα ξημε­ρώ­ματα της Κυρια­κής και συγκε­κρι­μένα στις 4:15 σε τροχαίο δυστύ­χημα, το οποίο συνέβη στ0 5ο χλμ. της Ε. Ο. Ρόδου – Λίνδου.

Οπως έγινε μέχρι στιγμής γνωστό, ο άτυχος 17χρονος, Στέργου Αντώ­νιος του Εμμα­νουήλ, επέ­στρεφε με το δίκυκλό του σπίτι του. Για αγνώ­στους μέχρι στιγμής λόγους, το δίκυκλο ανε­τράπη. Ο άτυχος νέος στην προ­σπά­θειά του να σηκώσει το δίκυκλο από το οδό­στρωμα και να το επα­να­φέ­ρει, παρα­σύρ­θηκε από διερ­χό­μενο όχημα, το οποίο και τον τραυ­μά­τισε θανά­σιμα.

Ο 28χρονος οδηγός του ΙΧΕ αυτο­κι­νή­του, παρ’ όλο που το αυτο­κί­νητό του ανε­τράπη, δεν τραυ­μα­τί­σθηκε. Συνε­λή­φθη και θα οδη­γη­θεί στον Εισαγ­γε­λέα.

Την προ­α­νά­κριση για τα αίτια του δυστυ­χή­μα­τος έχει ανα­λά­βει η Τροχαία Ρόδου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.