Ρεπορτάζ

Ανατέθηκε η εκπόνηση μελετών για την αξιοποίηση του συγκροτήματος του Προφήτη Ηλία

Προφήτης Ηλίας Ελαφος

Mε τις υπ’ αρίθμ. 52, 53, 54 και 55/2017 αποφάσεις του προέδρου της δημοτικής επιχείρησης ΔΕΡΜ ΑΕ ανατέθηκε απευθείας σε εταιρεία των Αθηνών η εκπόνηση μελετών για την αξιοποίηση του συγκροτήματος του Προφήτη Ηλία.
Σύμφωνα με τις αποφάσεις της, λήψεως τους προηγήθηκε το από 20-1-2017 πρακτικό αξιολόγησης προσφορών για απευθείας ανάθεση.
Ανάδοχος είναι συγκεκριμένα η εταιρεία με την επωνυμία «NEW SYMBOL HOTEL INVESTMENTS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ»
Πιο συγκεκριμένα εγκρίθηκαν:
-Η εκπόνηση οικονομοτεχνικής μελέτης αξιοποίησης του αναψυκτηρίου «Ελαφάκι» εκτιμώμενης αξίας 1000 ευρώ  συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α,.
-Η εκπόνηση οικονομοτεχνικής μελέτης αξιοποίησης των κατασκηνώσεων στην περιοχή του Προφήτη Ηλία εκτιμώμενης αξίας 1000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α,.
-Η εκπόνηση οικονομοτεχνικής μελέτης αξιοποίησης του ξενοδοχείου «Έλαφος» εκτιμώμενης αξίας 1000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α,.
– Η εκπόνηση οικονομοτεχνικής μελέτης αξιοποίησης του ξενοδοχείου «Ελαφίνα» εκτιμώμενης αξίας 1000 ευρώ , συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α,.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.