Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί δημόσια τον περιφερειακό σύμβουλο Κάλλιστο Διακογεωργίου, εξέδωσε ο Αστέρας Παστίδας.
Αναλυτικά:
«Το Δ.Σ. του Αστέρα Παστίδας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως τον περιφερειακό σύμβουλο υπεύθυνο Πολιτισμού και πρώην μεγαλοπαράγοντα του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου.
Καταρχάς για την παρουσία του στο τραπέζι που διοργάνωσε η διοίκηση στους παίκτες αλλά και για την ηθική και υλική βοήθεια προς την ομάδα μας.
Είμαστε σίγουροι ότι ο κ. Διακογεωργίου θα συνεχίσει να είναι αρωγός των προσπαθειών μας σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, κοσμώντας με την παρουσία του τόσο τον Αστέρα Παστίδας όσο και όλο το πρωτάθλημα».
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.