«Η κυβέρνηση κατάφερε σε πολύ μικρό διάστημα να ξεκινήσει η ανάπτυξη», δήλωσε η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημειώνοντας ότι «ο κόσμος σήμερα βλέπει τη διαφορά».

«Ο κόσμος λέει συγχαρητήρια στην κυβέρνηση που είναι δεμένη, που μπορεί να αντιμετωπίζει τις μεγάλες προκλήσεις… Οι άνθρωποι που υπέφεραν σήμερα τουλάχιστον έχουν ένα πιάτο φαί στο τραπέζι τους και βλέπουν φως στο τούνελ. Πάμε πολύ καλά…» ανέφερε, προσθέτοντας ότι «υπήρχαν άνθρωποι το 2014 που δεν είχαν να φάνε και έτρωγαν από τα σκουπίδια».

 Ερωτηθείσα αν «είναι επιτυχία που πλέον δεν τρώνε από τα σκουπίδια» η υπουργός απάντησε: «Είναι επιτυχία, εκεί που μας έφεραν οι προηγούμενες κυβερνήσεις… ήταν πολύ δύσκολο. Στη δική μας διακυβέρνηση και μέχρι να βγούμε από την επιτροπεία έχουμε φέρει την ανάπτυξη σε όλους τους τομείς, σε θέσεις εργασίας, σε εξαγωγές, σε επιχειρήσεις, στον τουρισμό.Οι Έλληνες ζουν αξιοπρεπώς».

«Θα πρέπει να δείτε την καλή πλευρά και τι έχουμε πετύχει. Και όλοι θα κριθούμε εκ του αποτελέσματος και από τη δουλειά μας» κατέληξε.

Ναυτεμπορική

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ