ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική Κατηγορία: Πρεμιέρα στον 5ο όμιλο με το βλέμμα στα γήπεδα

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Κύπελλο Ερασιτεχνών Διαγόρας- Απόλλωνας Καλυθιών

Ξεκινά η αγω­νι­στική δράση στον 5ο όμιλο του πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνικής Κατη­γο­ρίας, καθώς σήμερα Κυριακή θα διε­ξα­χθούν όλα τα παι­χνί­δια της 1ης αγω­νι­στι­κής.

Η αυλαία θα ανοίξει στο δημο­τικό γήπεδο Και­σα­ρια­νής όπου στις 15:15 ο Δια­γό­ρας θα αντι­με­τω­πί­σει τον τοπικό Αστέρα, με διαι­τητή τον Πανα­γιώτη Κακρίδη από τον σύν­δε­σμο Πειραιά, βοηθούς τον Γιώργο Δαφε­ρέρα (Πειραιά) και τον Λευτέρη Μπίνια (Πιερίας) και παρα­τη­ρητή διαι­τη­σίας τον Γερά­σιμο Ντίτσο (Ανα­το­λι­κής Αττικής).

Στις 16:00 στο δημο­τικό γήπεδο Καλυ­θιών ο τοπικός Απόλ­λω­νας θα φιλο­ξε­νή­σει τον Α.Ο. Νέας Ιωνίας, με διαι­τητή τον Βαγγέλη Λαθύρη από τον σύν­δε­σμο Πειραιά, βοηθούς τον Σταύρο Μαρ­κα­ντω­νάτο (Αθηνών) και τον Νίκο Αρέστη (Πέλλας) και παρα­τη­ρητή διαι­τη­σίας τον Βασίλη Τσαγ­γάρη (Δωδε­κα­νή­σου).

Το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Α.Σ. Ρόδος και την ΑΕΡ Αφάντου δεν θα διε­ξα­χθεί, καθώς τα «ελάφια» δεν κατά­φε­ραν να εξα­σφα­λί­σουν άδεια διε­ξα­γω­γής αγώνα.

Όλα τα υπό­λοιπα παι­χνί­δια της 1ης αγω­νι­στι­κής θα ξεκι­νή­σουν στις 16:00, με την Δόξα Βύρωνα να υπο­δέ­χε­ται τον Άρη Πετρού­πο­λης, τον Κένταυρο Βρι­λησ­σίων τον Αμα­ρυν­θιακό, και τον Α.Ο. Νέας Αρτάκης τον Α.Ο. Καρύ­στου.

Ανα­λυ­τικά το πρό­γραμμα της πρε­μιέ­ρας:

Γ’ Εθνική Κατη­γο­ρία

5ος όμιλος

1η αγω­νι­στική

Κυριακή 21/9

-Δημοτικό γήπεδο Και­σα­ριανή 15:15

Αστέρας Καισαριανής- Δια­γό­ρας

Διαι­τη­τές: Κακρί­δης, Δαφε­ρέ­ρας, Μπίνιας

Παρ διαι­τη­σίας: Ντίτσος

-Δημοτικό γήπεδο Καλυ­θιών 16:00

Απόλ­λω­νας Καλυθιών- Α.Ο. Νέας Ιωνίας

Διαι­τη­τές: Λαθύρης, Μαρ­κα­ντω­νά­τος, Αρέστης

Παρ διαι­τη­σίας: Τσαγ­γά­ρης

-Δημοτικό στάδιο Βύρωνας 16:00

Δόξα Βύρωνα- Άρης Πετρού­πο­λης

Διαι­τη­τές: Λάμπρου, Θωμό­που­λος, Παπα­δό­που­λος

Παρ διαι­τη­σίας: Τζι­λί­ρης

-Δημοτικό γήπεδο Βρι­λησ­σίων 16:00

Κένταυ­ρος Βριλησσίων- Αμα­ρυν­θια­κός

Διαι­τη­τές: Λαμπρο­πού­λου, Παπαδάμ, Πετρί­δης

Παρ διαι­τη­σίας: Κασκα­ντίρη

-Δημοτικό στάδιο Νέας Αρτάκης «Ν. Κιλι­μπάς» 16:00

Α.Ο. Νέας Αρτάκης- Α.Ο. Καρύ­στου

Διαι­τη­τές: Κασίδης, Κατε­λα­νά­κης, Γεωρ­γίου

Παρ διαι­τη­σίας: Μιχαη­λί­δης

Δεν διε­ξά­γε­ται

-Δημοτικό στάδιο Ρόδου 16:00

Α.Σ. Ρόδος- ΑΕΡΑ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.